Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Zo ziet de Google Assistent er waarschijnlijk uit met de Pixel Stand

Erwin Vogelaar
1 september 2018, 16:33
2 min leestijd
Zo ziet de Google Assistent er waarschijnlijk uit met de Pixel Stand

De Pixel 3 krijgt waarschijnlijk een Pixel Stand, waardoor de smartphone verandert in een slimme speaker voor de Google Assistent. Ook het scherm kun je dan gebruiken. Dat ziet er zo uit.

Lees verder na de advertentie.

De Pixel Stand Google Assistent-interface

In oktober onthult Google officieel de Pixel 3 en Pixel 3 XL. Een nieuwe accessoire voor deze toestellen wordt waarschijnlijk de Pixel Stand. Dit apparaatje laadt de smartphone niet alleen op, maar verandert het toestel ook een slimme speaker. Naast audio kun je dan ook via het scherm commando’s geven.

Website XDA Developers heeft een user interface in de Google-app gevonden die waarschijnlijk tevoorschijn komt zodra de Pixel 3 in de Pixel Stand wordt gezet.

Hoewel de Pixel Stand nog niet officieel is bevestigd, lijkt het idee achter deze accessoire inmiddels wel duidelijk. Je plaatst je Pixel 3 erin als je thuis bent, waarna je met de Google Assistent kunt praten alsof het een slimme speaker is. Dat betekent dat je niet dichtbij je smartphone hoeft te zijn om dingen te vragen, berichtjes te sturen, je muziek aan te zetten enzovoort.

Door deze extra knoppen toe te voegen wordt het ook mogelijk om de Google Assistent te gebruiken door op het scherm te tikken. Gebruik je de knoppen niet, dan zie je met een oogopslag wat voor weer het is via een icoontje en de temperatuur.

Meer over de Google Assistent

De Google Assistent spreekt inmiddels al een maand Nederlands. Heb jij alle mogelijkheden al geprobeerd? Android Planet helpt je op weg door de opties op een rij te zetten. Zo hebben we niet alleen alle Google Assistent-vragen voor je in een gids geplaatst, maar ook alle Actions on Google zodat je in contact komt met bedrijven. We vertellen je zelfs hoe je de meest grappige Google Assistent-antwoorden te horen krijgt.

Lees het laatste nieuws over de Google Assistent

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu