Prijswinnaar Honor 3C is bekend!

Gijs Ettes
5 januari 2015, 14:10
1 min leestijd
Prijswinnaar Honor 3C is bekend!

Onlangs kon je deelnemen aan het lezersonderzoek van Android Planet en je mening geven over de vernieuwde website. Door de vragenlijst in te vullen, maakte je tevens kans op een gloednieuwe smartphone. Lees gauw verder of jij gewonnen hebt!

Lees verder na de advertentie.

Lezersonderzoek

Prijswinnaar Honor 3C

Net als vorig jaar gaan we ook in 2015 verder met het doorontwikkelen en verbeteren van Android Planet. De resultaten van het lezersonderzoek helpen ons om de site sneller, overzichtelijker en functioneler te maken, zodat jij er als bezoeker optimaal gebruik van kunt maken.

De afgelopen weken had elke bezoeker de mogelijkheid om zijn of haar mening over de vernieuwde website te geven door het invullen van het lezersonderzoek. Aan onze oproep werd flink gehoor gegeven: uiteindelijk hebben bijna 1000 bezoekers de enqu ªte ingevuld. Waarvoor dank! Een samenvatting van de resultaten zullen we publiceren zodra we alle data hebben verwerkt.

Prijswinnaar Honor 3C

Maar zoals beloofd zouden we ook onder alle deelnemers een gloednieuwe Honor 3C smartphone verloten. Om alles eerlijk te houden is voor het kiezen van een winnaar gebruikgemaakt van de willekeurige nummergenerator van RANDOM.org. Die heeft bepaald dat de prijs gaat naar…

  • Jordi Schouteren

Gefeliciteerd! Jordi heeft bericht van ons ontvangen en zal zo spoedig mogelijk zijn prijs toegestuurd krijgen. Niet gewonnen? Treur dan niet. Ook dit jaar organiseren we een hoop toffe lezersacties met prijzen waar je als trouwe lezer kans op maakt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Honor 3C
Honor 3C

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu