Samsung Galaxy Mini 2 gelekt

Redactie
10 februari 2012, 14:17
1 min leestijd
Samsung Galaxy Mini 2 gelekt
samsung-galaxy-mini-2

Samsung bracht de Samsung Galaxy Mini een jaar geleden uit als budgettoestel. Inmiddels is het wel eens tijd voor een vervanger: de Samsung Galaxy Mini 2. Het toestel heeft de codenaam Jena en modelnummer S6500. Hij zal in februari 2012 (mogelijk tijdens Mobile World Congress) worden aangekondigd en draait op Android 2.3.

Het 3,3-inch scherm heeft een HVGA-resolutie en is niet zo geavanceerd als de amoled-schermen die je in toestellen zoals de Galaxy S II vindt. Binnenin vind je een 800 MHz processor, 3 GB intern opslagruimte een een 3 megapixel camera. ChatON wordt standaard meegeleverd op het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Een tipgever van GSMarena stuurde een promotiefoto van het nieuwe toestel. De Galaxy Mini 2 zit qua doelgroep tussen de Galaxy Y en de Galaxy Ace in. Vergeleken met het origineel heeft de Mini 2 een groter scherm met een hogere resolutie gekregen. De processor is sneller en er zit meer intern opslaggeheugen in. De camera is wel hetzelfde gebleven. Wat mobiel internet betreft wordt nog steeds 7,2 Mbps HSDPA ondersteund – ruim voldoende gezien de snelheid van de meeste Nederlandse internetbundels.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Mini 2
Samsung Galaxy Mini 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu