De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Samsung Galaxy A20e los toestel aanbiedingen vergelijken

Samsung Galaxy A20e
0
Reviewscore
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
2 resultaten vanaf € 199,03
Gesponsord
Samsung Galaxy S22
KPN
Tijdelijk met €249 voordeel!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel met KPN Hussel korting
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy A20e
Samsung Galaxy A20e
32 GB
€ 199,03
2 jaar garantie
Proshop
9.2
Proshop
11d
Samsung Galaxy A20e
Samsung Galaxy A20e
32 GB
€ 219,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
6
bol.com plaza
1d

Met de Samsung Galaxy A20e krijg je veel voor weinig. Het toestel heeft een groot scherm, een accu die lang meegaat en een dubbele camera. Een Samsung A20e los toestel is bovendien super betaalbaar. Ben jij op zoek naar de beste prijs? Dan ben je dankzij onze prijsvergelijker op de juiste plek. In minder dan een minuut heb je de beste prijs gevonden.

Een losse Samsung Galaxy A20e kopen – hier moet je op letten

Voor deze prijsklasse is de hardware goed. Apps zoals Whatsapp en instagram lopen prima. Gamen gaat dan weer niet goed op deze smartphone, maar dat valt te verwachten bij zo’n betaalbare prijs. 

Doordat Galaxy A20e een nichemarkt vult, is hij moeilijk te verkrijgen. Zo zijn er nog maar een paar aanbieders te vinden en kan de levertijd wat langer zijn dan je gewend bent.

Ben ik met deze smartphone klaar voor de toekomst?

Het korte antwoord is nee. Dat zit zo: de A20e werd in april 2019 gelanceerd en is dus al wat ouder. Samsungs update beleid is zeker goed te noemen, met maar liefst 4 jaar aan updates per toestel. Daar is bij de A20e nu dus al een groot gedeelte van verstreken. Daardoor zal jij vrij snel geen updates meer ontvangen waarna je toestel snel veroudert. 

Daar komt nog bovenop dat apps in de toekomst waarschijnlijk steeds complexer en zwaarder zullen worden, aangezien de hardware dat steeds beter aankan. Met een budgettoestel met slechtere specs loop je dus sowieso wat meer risico op veroudering. Bovendien kan je ook geen verbinding maken met het 5G-netwerk. 

Voor wie is dit toestel geschikt?

De samsung A20e los toestel is vooral geschikt voor mensen die hun telefoon niet veel gebruiken, maar wel bereikbaar willen zijn. Standaard taken zoals bellen, berichten versturen en ontvangen, daarvoor is deze telefoon perfect. Mocht je meer willen doen met je smartphone, dan kun je beter zoeken in een hogere prijsklasse, zoals bijvoorbeeld de Samsung A52.

Hoe gebruik ik de prijsvergelijker?

Als je nu naar boven scrollt, zie je dat de beste prijs al bovenaan staat. Kijk naar wat jij belangrijk vindt, zoals levertijd, prijs, aanbieder, etc. Klik vervolgens op de groene knop met ‘naar aanbieding’ waardoor je op de website van de aanbieder terecht komt. Daar plaats je je de bestelling voor een Samsung Galaxy A20e los toestel en klaar ben je.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu