De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Fame

Samsung Galaxy Fame:  budgettoestel met een compact formaat

De Galaxy Fame  was  een van de populairste budgettoestellen van Samsung. De kleine smartphone werd begin 2013 uitgebracht en beschikt over een klein 3,5 inch-scherm met een resolutie van 480 bij 320 pixels. Onder de motorkap vinden we een 1GHz-processor (Cortex A9), die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. Aan boord is verder een 5-megapixel-camera met een led-flitser en autofocus. Ook beschikt de Galaxy Fame over een  vga-frontcamera om videogesprekken mee te voeren. Het opslaggeheugen bedraagt 4GB en is uit te breiden tot 64GB middels een micro-sd-kaartje.

De 1300 mAh-accu staat garant voor een beltijd van 6 tot 8 uur. Omdat het scherm een relatief lage resolutie heeft, is het echter niet nodig om tussentijds de Galaxy Fame bij te laden. De smartphone meet 113,2 bij 61,6 bij 11,6 millimeter en weegt 121 gram.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Fame in vogelvlucht

De Samsung Galaxy is een budgettoestel dat voorzien is van matige specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Voorzien van 3,5 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • Wordt aangedreven door een 1GHz processor met 512MB werkgeheugen
  • 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte
  • 1300 mAh-batterij voorziet het toestel van energie

Meer over de Samsung Galaxy Fame

Samsung Galaxy Fame

De Samsung Galaxy Fame is met zijn afmetingen van 113,2 bij 61,6 bij 11,6 millimeter een lekker compact toestel, dat ook nog eens vrij licht is (121 gram). De Galaxy Fame werd oorspronkelijk uitgebracht met Android 4.1 (Jelly Bean) en is naderhand helaas niet geüpdatet. Het besturingssysteem is daarom behoorlijk verouderd, en dat is jammer.

Vooral fijn is het feit dat de Galaxy Fame over een camera aan zowel de voor- als achterzijde beschikt. Laatstgenoemde schiet aardige kiekjes, maar je moet  geen wonderen van verwachten. De frontcamera is geschikt voor het maken van incidentele selfies en houden van videogesprekken met bijvoorbeeld Skype.

De Fame is verder voorzien van 4GB aan opslagruimte, wat aan de karige kant is. Zeker na de installatie van het besturingssysteem en enkele apps zul je weinig ruimte overhouden. Het is daarom raadzaam om een micro-sd-geheugenkaartje aan te schaffen, zodat je genoeg plaats heb voor al je apps, foto’s en video’s.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Fame

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu