Samsung Galaxy Xcover 3

1/2

Samsung Galaxy Xcover 3: een robuuste smartphone

Met de  Galaxy Xcover 3 richt  Samsung zich op het maken van een smartphone voor de actieve gebruiker. Direct is te zien  dat het om een stevig toestel gaat. Veel mensen zullen de smartphone  door zijn uiterlijk lomp noemen, maar dit is nodig voor buitenactiviteiten.

De Galaxy Xcover 3 is IP68-gecertificeerd en dit houdt in dat het toestel stof- en waterafstotend is op een diepte van 1 meter tot 30 minuten. Ook is het toestel MIL-STD-810G-gecertificeerd, wat betekent dat het tegen  zout, stof, regen, straling en schokken bestendig is. De Xcover 3 is voorzien van een 4,5 inch-scherm met een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels.

De Samsung Galaxy Xcover 3 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

In april 2015 introduceerde  Samsung  de opvolger van de Galaxy Xcover 2, die een aantal verbeteringen met zich meebrengt. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de telefoon op een rijtje gezet.

  • Stof- en waterbestendige behuizing
  • Uitbreidbare opslagruimte tot 128GB
  • Beschikt over 4G-functionaliteit
  • Verwijderbare 2200 mAh-accu

Meer over de Samsung Galaxy Xcover 3

base_Samsung-Galaxy-XCover-3-Dark-Silver_1

De Galaxy Xcover 3 is een extreem stevig toestel bedoeld voor wie  in een ruige werkomgeving werkt. Zo kan de smartphone  tegen een stootje en maakt een plas water niets uit. Ondanks het wat lompe uiterlijk vind je onderhuids  een rappe 1,2GHz quadcore-processor en 1,5GB aan werkgeheugen. Verder vind je aan beide kanten een camera om in alle soorten omgevingen foto`s en video`s te maken. De camera’s maken foto’s met maximaal 5 en 2 megapixel, waardoor de fotokwaliteit niet bijzonder is.

Ook handig is de verwisselbare accu van 2200 mAh. Hiermee kun je 85 uur aan muziek luisteren. Daarnaast wordt het toestel geleverd met Android 4.4 (KitKat) en de welbekende Touchwiz schil van Samsung.

De Galaxy Xcover 3 is verkrijgbaar bij een aantal Nederlandse webshops. Het toestel kost circa 200 euro, wat een mooie prijs is voor een robuust toestel met matige specs.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Xcover 3

6,9

1 geverifieerde review

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Mijn ervaring met de Xcover 3

6,9
  • sterk
  • snel
  • slechte kamera
  • slechte scherm

De telefoon is goed het is goed besecermed maar 2 nadelen in 2022 1. slechte kamera 2. slechte scherm 3. de scherm glas gaat snel kapot

Peter — 17 juni 2022
Lees hier ons recensiebeleid

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu