Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3
Scherm 4.5 inch
Camera 5 megapixel

Samsung Galaxy Xcover 3: een robuuste smartphone

Met de  Galaxy Xcover 3 richt  Samsung zich op het maken van een smartphone voor de actieve gebruiker. Direct is te zien  dat het om een stevig toestel gaat. Veel mensen zullen de smartphone  door zijn uiterlijk lomp noemen, maar dit is nodig voor buitenactiviteiten.

De Galaxy Xcover 3 is IP68-gecertificeerd en dit houdt in dat het toestel stof- en waterafstotend is op een diepte van 1 meter tot 30 minuten. Ook is het toestel MIL-STD-810G-gecertificeerd, wat betekent dat het tegen  zout, stof, regen, straling en schokken bestendig is. De Xcover 3 is voorzien van een 4,5 inch-scherm met een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels.

De Samsung Galaxy Xcover 3 in vogelvlucht

In april 2015 introduceerde  Samsung  de opvolger van de Galaxy Xcover 2, die een aantal verbeteringen met zich meebrengt. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de telefoon op een rijtje gezet.

  • Stof- en waterbestendige behuizing
  • Uitbreidbare opslagruimte tot 128GB
  • Beschikt over 4G-functionaliteit
  • Verwijderbare 2200 mAh-accu

Meer over de Samsung Galaxy Xcover 3

base_Samsung-Galaxy-XCover-3-Dark-Silver_1De Galaxy Xcover 3 is een extreem stevig toestel bedoeld voor wie  in een ruige werkomgeving werkt. Zo kan de smartphone  tegen een stootje en maakt een plas water niets uit. Ondanks het wat lompe uiterlijk vind je onderhuids  een rappe 1,2GHz quadcore-processor en 1,5GB aan werkgeheugen. Verder vind je aan beide kanten een camera om in alle soorten omgevingen foto`s en video`s te maken. De camera’s maken foto’s met maximaal 5 en 2 megapixel, waardoor de fotokwaliteit niet bijzonder is.

Ook handig is de verwisselbare accu van 2200 mAh. Hiermee kun je 85 uur aan muziek luisteren. Daarnaast wordt het toestel geleverd met Android 4.4 (KitKat) en de welbekende Touchwiz schil van Samsung.

De Galaxy Xcover 3 is verkrijgbaar bij een aantal Nederlandse webshops. Het toestel kost circa 200 euro, wat een mooie prijs is voor een robuust toestel met matige specs.

Pluspunten Galaxy Xcover 3

  • Opslagruimte is uitbreidbaar
  • Stof-, stoot- en waterbestendig
  • Verwisselbare accu

Minpunten Galaxy Xcover 3

  • Relatief lage schermresolutie
  • Zware Touchwiz-schil van Samsung
  • Matige specificaties
Samsung Galaxy Xcover 3
Welke Samsung Galaxy Xcover 3 wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Xcover 3 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?