De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Sony Xperia J

Sony Xperia J: Sony’s goedkope budgetmodel

De Xperia J is een mooi budgettoestel van Sony met een groot 4 inch-scherm. Het toestel komt beschikbaar in de kleuren zwart en wit en is ideaal voor degenen die niet te veel aan een smartphone willen uitgeven, maar wel willen WhatsApp’en, Facebook’en en Twitteren.

Ook kun je met de 5 megapixel-camera fraaie foto’s en video’s maken, om deze direct naar jouw vrienden te versturen. Muziek luisteren met de Xperia J is ook een genot: de telefoon beschikt over de officiële Walkman-app, die muziek fraaier laat klinken en er ook nog eens heel mooi uitziet!

Lees verder na de advertentie.

De Xperia J is verder voorzien van een 1GHz-processor, 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaart uit te breiden is. De resolutie van het 4 inch-scherm bedraagt 854 bij  480 pixels en met de accu van 1750 mAh kan de smartphone het gemakkelijk een dag uithouden.

Ook heeft Sony een update voor de Xperia J uitgerold, waardoor de Android-versie uit de doos – Android 4.0 Ice Cream Sandwich – wordt geüpdatet naar Android 4.1 Jelly Bean.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia J

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu