De aankoopgeschiedenis van Google Play bekijken

Redactie
21 mei 2014, 11:57
1 min leestijd
De aankoopgeschiedenis van Google Play bekijken

Je Google Play aankoopgeschiedenis bekijken is heel gemakkelijk te doen via je smartphone, tablet op desktopcomputer. Zo weet je precies welke apps je hebt gekocht.

Lees verder na de advertentie.

Google Play aankoopgeschiedenis

Gelukkig is het overgrote gedeelte van de apps die je in Google Play vindt helemaal gratis. Bij sommige apps en games is het wel nodig om een in-app aankoop te doen om van alle functionaliteiten gebruik te maken.

Om je Google Play aankoopgeschiedenis op je smartphone of tablet te bekijken, ga je naar de Play Store. Tik vervolgens op de menuknop linksboven om het hamburgermenu te openen. Hier vind je – van boven naar beneden – verwijzingen naar je gekoppelde Google-account, de startpagina, Mijn Apps, Mijn verlanglijstje en Inwisselen. Ook bereik je via het menu snel de instelling of helpfunctie.

Voor nu is het echter voldoende op te tikken op ‘Mijn Apps’. In dit overzicht kun je wisselen tussen de apps die momenteel op je toestel staan en het tabblad ‘Alle’, waar zowel geïnstalleerde als eerder gedownloade (en dus weer verwijderde) apps op een rijtje staan. Dit laatste is handig om een indruk van je eigen aankoopgeschiedenis te krijgen.

Ook via de website van Google Play kun je jouw aankoopgeschiedenis bekijken.

Op zoek naar meer? Check ons overzicht met de populairste Android tips!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu