De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: waterbestendigheid Galaxy S7 getest in wasmachine

Redactie
21 maart 2016, 11:09
1 min leestijd

YouTube vlogger Max Lee besloot de waterbestendigheid van de Samsung Galaxy S7 te testen door het toestel eens grondig te wassen in een wasmachine. Overleeft het vlaggenschip het 45  minuten durende programma?

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 wasmachine test

Er zijn al verschillende tests gedaan om te zien hoe goed  de Samsung Galaxy S7 bestand is tegen water. Ook wij testten het in onze videoreview van de Galaxy S7 en S7 Edge. YouTuber Max Lee  besloot te kijken of het vlaggenschip een rondje in zijn wasmachine aankan. In de video is te zien hoe het toestel meedraait in een 45 minuten durend wasprogramma. De S7 is  IP68-gecertificeerd en zou daardoor maximaal  30 minuten onderwater kunnen.

Het is begrijpelijk dat Lee zichtbaar opgelucht is als het toestel vervolgens heelhuids tevoorschijn komt en ook nog blijkt te werken. Het gebeuk in de wasmachine had namelijk ook schadelijke gevolgen kunnen hebben voor bijvoorbeeld het scherm. Wat de interne schade op de langere termijn is, is onbekend.

De Galaxy S7 is niet alleen  IP68-gecertificeerd, maar heeft ook een vochtsensor in de oplaadpoort. Is de poort niet helemaal droog, dan kun je het toestel niet opladen om kortsluiting te voorkomen. Meer weten? Check dan onze Samsung Galaxy S7 review. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een Galaxy S7 met abonnement.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 229,99

Bekijken
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu