Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Wiko Freddy

1/2

Wiko Freddy: volledig uitgeruste budgetsmartphone

De Wiko Freddy is een budgetsmartphone van het Franse Wiko en biedt alles wat je van een smartphone verwacht. Het grote voordeel van het toestel is zijn lage prijs, want voor honderden euro’s minder dan zelfs een telefoon uit de middenklasse ben je al helemaal voorzien.

Wiko staat er om bekend om smartphones af te leveren die niet alleen goedkoop zijn, maar ook degelijke kwaliteit bieden. Veel van Wiko’s assortiment is dan ook verkrijgbaar voor minder dan 200 euro, met af en toe een smartphone die iets luxer is.

De Wiko Freddy in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Wiko Freddy is een volledig uitgeruste smartphone, ondanks zijn bijzonder lage prijs. Hieronder hebben we de belangrijkste specificaties van het toestel voor je op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met resolutie van 854 bij 480 pixels
  • 5 megapixel-camera achterop, 2 megapixel-camera voor selfies
  • Loopt op Android 6.0 (Marshmallow)
  • Snapdragon 210-chip met vier cores, bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen
  • 8GB aan opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Ingebouwde dualsim-ondersteuning

Meer over de Wiko Freddy

De Wiko Freddy is een behoorlijk goedkope smartphone, waardoor je misschien weinig van de interne hardware verwacht. Toch heeft Wiko het toestel van genoeg rekenkracht onder de motorkap voorzien voor dagelijkse taken. De Snapdragon 210-chip onder de motorkap kan dan ook prima overweg met apps als WhatsApp, Facebook en Twitter.

Wiko Freddy

Soms kan het handig zijn om een tweede simkaart in je toestel te steken, zoals wanneer je Europa verlaat of wanneer je een tweede telefoonnummer hebt voor bijvoorbeeld je werk. Wiko speelt in op deze behoefte met de Freddy door dualsim-ondersteuning te bieden. Zo kun je op twee nummers bereikbaar zijn, of flink besparen op roamingkosten met een buitenlandse simkaart.

De Freddy heeft maar 8GB aan interne opslagruimte voor apps, muziek en games. Dit lijkt op het eerste gezicht weinig, maar Wiko heeft dit geheugen uitbreidbaar gemaakt met een geheugenkaart. Je kunt je geheugen zo tot wel 64GB vergroten, wat meer dan genoeg plek is voor al je muziek, video’s en andere multimedia.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Freddy

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu