De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Alcatel One Touch Hero

1/1

Alcatel One Touch Hero: grote, betaalbare phablet

De Alcatel One Touch Hero is een ideaal toestel voor wie op zoek is naar een lichte en betaalbare smartphone met een groot scherm. Ondanks dat het display 6 inch meet, is de telefoon met 125 gram erg licht. De schermresolutie is met 1920 bij 1080 pixels prima en hetzelfde geldt voor de 2 en 13 megapixel-camera’s aan de voor- en achterzijde.

Uit de doos draait de One Touch Hero op Android 4.2 (Jelly Bean) en dankzij de vlotte 1,5GHz quadcore-processor draait het besturingssysteem van Google lekker soepel. Verder is er 2GB aan werkgeheugen beschikbaar, zodat je met gemak meerdere apps en games tegelijkertijd kunt draaien. De 8GB aan opslagruimte is genoeg voor de gemiddelde gebruiker en is desgewenst uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Hero in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Hero valt vooral op door het grote 6 inch-scherm en de lichte behuizing. Daarnaast beschikt de smartphone over vlotte specs. De belangrijkste features van het toestel hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • Groot 6 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Vlotte 1,5GHz quadcore-processor met 2GB werkgeheugen
  • 8GB aan opslagruimte aanwezig
  • Draait uit de doos op Android 4.2 (Jelly Bean)

Meer over de Alcatel One Touch Hero

Alcatel One Touch Hero

Een smartphone met een 6 inch-scherm heeft een flinke accu nodig en dat is gelukkig het geval bij de One Touch Hero. De 3400 mAh-accu staat garant voor een standby-tijd van 600 uur en een beltijd van 1200 minuten. In de praktijk kom je met één acculading de dag gemakkelijk door. Doe je het rustig aan, dan kun je de batterijduur oprekken tot circa twee dagen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Hero

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu