Alcatel One Touch S Pop

1/3

Alcatel One Touch S Pop: compact en goedkoop Android-toestel

De Alcatel One Touch S Pop is een goedkope smartphone van de Franse fabrikant Alcatel. Het toestel is vooral interessant vanwege zijn lage prijs en beschikt over ietwat  matige specificaties. Zo wordt de One Touch S Pop aangedreven door een 1GHz singlecore-processor, die wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen. Ook is er 4GB aan opslagruimte aanwezig, waarvan ongeveer de helft beschikbaar is voor de gebruiker. We raden aan om met het toestel een micro-sd-geheugenkaartje aan te schaffen, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je data.

Uit de doos draait de Alcatel One Touch S Pop op Android 4.1 (Jelly Bean), waarmee je de meeste applicaties uit Google Play kunt downloaden. Foto`s maakt de smartphone met de 3 megapixel-camera en selfies schiet je met de vga-frontcamera.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch S Pop in vogelvlucht

De Alcatel One Touch S Pop moet het niet hebben van zijn specificaties, maar is vooral de moeite waard vanwege de prijs. Voor een paar tientjes haal je het compacte toestel met Android 4.1 (Jelly Bean) in huis. De belangrijkste features van de smartphone hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • 1GHz singlecore-processor met 512MB aan werkgeheugen
  • Lekker handzaam door het compacte formaat
  • Draait op Android 4.1 (Jelly Bean)
  • 1400 mAh-accu voorziet het toestel van stroom

Meer over de Alcatel One Touch S Pop

OneTouchSpop

De batterij van de Alcatel One Touch S Pop heeft een capaciteit van 1400 mAh en staat garant voor een standby-tijd van ongeveer 350 uur. In de praktijk gaat de smartphone op een volle lading één dag mee. Doe je het rustig aan, dan kun je hier nog een halve dag aan vastplakken. Ook de lage schermresolutie van 480 bij 320 pixels draagt bij aan de prima accuduur van de One Touch S Pop.

Een andere fijne feature van de goedkope smartphone is de dualsim-ondersteuning. Dit is handig wanneer je zowel zakelijk als privé belt en liever niet twee verschillende smartphones wil gebruiken. Met de Alcatel One Touch S Pop ben je overal bereikbaar, ongeacht welk telefoonnummer je gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch S Pop

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu