After Five: ToonWarz

Redactie
29 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: ToonWarz
toonwarz

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: ToonWarz. ToonWarz is een echte 3D first person shooter, waarin je vijf missies moet uitvoeren. Daarnaast bevat het spel een interessante multiplayermodus, waarin je het real-time tegen andere spelers opneemt.

ToonWarz bevat weinig vernieuwende onderdelen in vergelijking met andere shooters. Zo moet je verschillende items zoeken, mensen vinden en deuren openen met sleutels. Daarnaast krijg je – zoals in de gemiddelde first person shooter – de beschikking over steeds meer wapens, zoals een geweer, een sluipschuttersgeweer en een machinegeweer. Toch is het een vermakelijk spelletje om te spelen, wat voornamelijk komt door de goede multiplayermodus.

Lees verder na de advertentie.

Je hebt een goede telefoon nodig om ToonWarz te spelen. Zelfs op een toptoestel als de HTC Desire hapert de app (zie filmpje boven). Het spelletje komt perfect tot z’n recht op een Galaxy S, Galaxy Tab of Dell Streak.

ToonWarz kost ongeveer 1,50 euro. Het is aan te raden om eerst de gratis versie te proberen, aangezien je dan kunt controleren of de applicatie iets voor je is.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu