Steun de Rode Duivels op het EK met de officiële app

Jarno Stinissen
3 juni 2016, 18:33
2 min leestijd
Steun de Rode Duivels op het EK met de officiële app

Het Nederlands Elftal is er helaas niet bij op het EK  en dus moeten we de hoop vestigen onze zuiderburen. Met de officiële Belgian Red Devils-app volg je het voetbalteam op de voet.

Lees verder na de advertentie.

Belgian Red Devils-app

Nog maar een paar dagen en het EK 2016 in Frankrijk barst los. Het zal voor de meeste fans in Nederland even wennen zijn, want we zijn er voor het eerst in 32 jaar niet bij. Een groot deel van de Oranje-supporters zoekt zijn heil daarom bij de zuiderburen. Gelukkig maakt de Belgische voetbalbond het volgen van de Rode Duivels zeer  toegankelijk  met de officiële Belgian Red Devils-app.

In de app vind je alle informatie over het team dat in Frankrijk moet gaan schitteren. In het hoofdmenu staat het meest recente nieuws en kun je stemmen op de ‘Devil of the Match’. Het hamburgermenu links toont onder andere een overzicht van belangrijke speeldata en een link naar het Snapchat-account. Deze wordt iedere dag voorzien van nieuwe content, waarmee je als gewone buitenstaander een kijkje kunt nemen achter de schermen.

In Match Center vind je de laatste informatie over de gespeelde wedstrijden van het voetbalelftal. Handig wanneer je bijvoorbeeld zelf niet kunt kijken naar de wedstrijd. Ook is er een heuse Belgian Red Devils-fangids aanwezig voor iedere wedstrijd van België. Hierin vind je informatie over de reistijd, het stadion, eventuele hulplijnen en  tips  voor als je de speelstad wilt verkennen.

Het heeft er veel van weg dat de Rode Duivels ook  op de smartphone duidelijk beter zijn dan het Nederlands elftal. De Belgian Red Devils-app werkt prima, is overzichtelijk en geeft jou als supporter alle informatie die je nodig hebt. Als het team straks net zo goed speelt als dat de officiële app is,  hebben wij het volste  vertrouwen op een Belgische EK-stunt.

Belgian Red Devils-app downloaden

De Belgian Red Devils-app is gratis te downloaden via onderstaande link. De applicatie vereist 14MB aan vrije opslagruimte en werkt op Android 4.4 of hoger.

Download de Belgian Red Devils-app in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu