Bètaversie Blendle voor Android tijdelijk te downloaden

Redactie
27 oktober 2015, 16:16
2 min leestijd
Bètaversie Blendle voor Android tijdelijk te downloaden

Blendle voor Android is klaar om getest te worden. De app is tot en met woensdagmiddag 15.00 uur te downloaden voor geïnteresseerde gebruikers. Houd er echter rekening mee dat nog niet alle functionaliteiten werken.

Lees verder na de advertentie.

De bèta-app voor Android is te downloaden voor gebruikers die de app willen uittesten. Zij kunnen de komende 24 uur Blendle downloaden in Google Play. Hier kun je zien hoelang je nog hebt.  In november wordt vervolgens de officiële app gelanceerd, zo laat oprichter Alexander Klöpping dinsdag weten.  Een jaar geleden deed het bedrijf hetzelfde met de iOS-app.

Mogelijkheden Blendle bèta

De Blendle-app geeft de verzameling van artikelen uit Nederlandse kranten en tijdschriften van webdienst Blendle weer op Android-toestellen. De artikelen worden net als in de webversie los aangeboden en zijn voor een klein bedrag te lezen. Bovendien krijg je je geld terug als een artikel niet bevalt.

In de rustig vormgegeven app scrol je gemakkelijk door het aanbod van  artikelen heen. Je ziet een korte preview van het artikel en zet deze heel gemakkelijk op je leeslijst om er op een later moment rustig naar te kijken. In het tweede tabje is het de bedoeling dat je door kranten en tijdschriften bladert. Deze optie is op dit moment echter nog niet voorhanden in de Android-app.

Het derde tabje geeft de artikelen in je leeslijst eigenlijk op dezelfde wijze als de homepage weer, alleen heb jij al geselecteerd dat je ze wilt zien. Tot slot kun je je aangekochte artikelen altijd terugvinden in je archiefdoos. Via instellingen pas  je gemakkelijk je voorkeuren voor onderwerpen aan.

Blendle Android-app testen

Blendle laat Android-gebruikers nu 24 uur lang de app gratis downloaden. Daarbij krijgen zij 2,50 euro aan tegoed. Wil jij de dienst  uitproberen dan moet je er dus snel bij zijn.  Om Blendle te kunnen testen heb je Android 4.0.3 of hoger en 6,3MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Blendle in Google Play (gratis, tijdelijk beschikbaar)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu