De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Material Design nu ook voor Buienradar

Redactie
3 februari 2015, 12:45
1 min leestijd
Material Design nu ook voor Buienradar

De populaire weer-app Buienradar heeft een update gekregen, waardoor de app is voorzien van het Material Design van Android Lollipop.

Lees verder na de advertentie.

“Buienradar helpt je met actuele weersinformatie en betrouwbare verwachtingen om je dagelijkse activiteiten beter te plannen”, aldus de makers over de app. Buienradar is tevens één van de populairste weer-apps in Google Play, die dagelijks door duizenden mensen wordt gebruikt.

Buienradar Material Design-update

Door de laatste update is Buienradar voorzien van het Material Design, waarbij gebruikers via de linkerkant een menu naar binnen kunnen schuiven. Hier hebben ze toegang tot hun favoriete locaties, de weersverwachting en het huidige weer. Ook is er een sectie met verkeersinformatie beschikbaar.

Als je naar rechts swipet, kom je bij de actuele weersverwachting en -voorspelling, waar ook de temperatuur wordt getoond.  Verder heeft Buienradar een vernieuwde widget toegevoegd, die op basis van jouw locatie aangeeft of er regen wordt verwacht.

Download Buienradar

Buienradar is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger. Gebruikers kunnen via een in-app-aankoop een Buienradar Plus-abonnement aanschaffen, met meer informatie over het weer. Ook worden de advertenties uit de app verwijderd bij een Plus-abonnement.

Download Buienradar in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu