De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Kom tot rust met deze kleurboeken-app voor Android

Erwin Vogelaar
21 december 2016, 20:24
2 min leestijd
Kom tot rust met deze kleurboeken-app voor Android

Volwassenen gaan steeds vaker aan de kleurboeken, omdat dit een goede manier is om tot rust te komen. Met Kleurboek voor mij & Mandala kun je overal eventjes kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Kleurboek voor mij & Mandala

Er zijn veel verschillende manieren om tot rust tot komen. Het gebruik van een kleurboek voor volwassenen hoort daar ook bij. In deze kleurboeken draait het niet om actievolle tekeningen, Disney-prinsessen of leuke diertjes, maar mooie vormen waar je een soort kunstwerkje van maakt. Het is echter niet altijd praktisch om eenn kleurboek bij de hand te hebben, dus daarvoor komt de app Kleurboek voor mij & Mandala om de hoek kijken.

De app had ons niet opgevallen, als het niet zoveel positieve reviews kreeg. “Helemaal toppie als mijn dag niet goed is” of “Geweldig als je eventjes een momentje iets rustigs wilt doen” wordt in de recensies geplaatst. In de app kun je allerlei tekeningen vinden om in te kleuren. Kleuren doe je door een pallet te kiezen en vanuit dat pallet de kleur te pakken die je wil. Vervolgens tik je het vakje aan dat je wil inkleuren. Je bent dus meer vakjes aan het vullen dan aan het tekenen met je vinger.

De app heeft wel veel reclames en niet alle tekeningen zijn beschikbaar. Om alles te kunnen kleuren, geen reclames meer te hebben en alle palletten te kunnen gebruiken, moet je een premium-abonnement afsluiten. Alleen dan zul je ook de gemaakte afbeeldingen kunnen delen zonder watermerk. Premium kun je zeven dagen gratis proberen. Daarna koste het 9,49 euro per maand of 47,99 euro per jaar. De gratis versie heeft echter ook een hoop tekeningen om uit te kiezen.

Kleurboek voor mij & Mandala downloaden

De app is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je wel minimaal Android 4.1 nodig.

Download Kleurboek voor mij & Mandala in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu