Krome: Android notificaties op je desktop krijgen

Gijs Ettes
21 juli 2013, 11:23
1 min leestijd
Krome: Android notificaties op je desktop krijgen
krome

Als je het irritant vindt dat je steeds op je mobieltje moet kijken om te zien of je nieuwe notificaties hebt, is Krome misschien de oplossing voor je. Met deze app worden al je Android-notificaties namelijk doorgezet naar je pc.

Hierbij gaat het om alles wat je kunt bedenken: e-mails, tekstberichten of zaken als app-updates. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de Krome-app en de voor Chrome beschikbare Krome extensie.

Lees verder na de advertentie.

Android notificaties checken via Chrome

In de Android-app van Krome kun je zelf aangeven welke notificaties worden doorgezet, en met een simpele code koppel je je Android-telefoon aan de extensie voor browser Chrome. Dat uitzetten van notificaties is wel erg handig, want je wilt waarschijnlijk niet iedere app zien die bijgewerkt wordt, of notificaties van je klok ontvangen.

Het uiterlijk van de extensie is meer dan prima, want dit is natuurlijk het belangrijkste bij een app die je op je telefoon niet vaak zult zien. De Krome-extensie neemt bestaande app-iconen netjes over en de meeste tekst bij de notificaties wordt foutloos weergegeven. Bij zaken als sms-berichten, kun je zelfs vanaf je pc antwoorden. Dit werkt natuurlijk niet bij iedere app.

De app kost slechts 50 eurocent, maar toont op momenten nog wel enkele (tekstuele) bugs, of mist soms een notificatie. Deze problemen worden hopelijk verholpen met latere updates.

Download: Krome (€0,50)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu