De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Leer alles over jouw auto of motor met iRDW Voertuiggegegevens

Redactie
28 september 2010, 9:09
1 min leestijd
Leer alles over jouw auto of motor met iRDW Voertuiggegegevens
apk gegevens

Wat is de geschiedenis van de auto die voor jouw voordeur staat? En is het voertuig eigenlijk wel zuinig? En wanneer verloopt de APK? Dit zijn geen vragen waar jij je op een normale dinsdagochtend mee bezig houdt, maar vandaag wel! De applicatie iRDW Voertuiggegevens is verschenen in de Android Market. Vul een kenteken in van een auto, motor, brommer of caravan en zie alle gegevens uit het RDW-kentekenregister.

Wanneer je de applicatie opstart, dan klik je onderaan op ‘Voeg toe’. Vervolgens geef je jouw kentekengegevens door. De applicatie haalt de actuele gegevens uit het kentekenregister, waardoor jij deze gemakkelijk kunt inzien.

Lees verder na de advertentie.

Overigens bevat iRDW Voertuiggegevens niet alle gegevens uit het kentekenregister. Daarvoor moet je een schriftelijk verzoek indienen bij het RDW in Veendam. Met de applicatie voor jouw Android-telefoon zie je alleen basisgegegevens die voor iedereen beschikbaar zijn, zoals voertuigsoort, APK-vervaldatum, merk, handelsbenaming en brandstofsoort. De basisgegevens zijn overigens gratis op te vragen via de website van de RDW.

Downloaden? Scan de onderstaande barcode om direct naar de Android Market te gaan. De applicatie kost 1,99 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu