Numbrabble: Wordfeud met getallen

Redactie
30 maart 2012, 10:00
1 min leestijd
Numbrabble: Wordfeud met getallen
Numbrabble: Wordfeud met getallen

Wanneer je geen zin meer hebt om woorden te leggen bij Wordfeud, dan is Numbrabble wellicht iets voor jou. In plaats van woorden is het de bedoeling om getallen neer te leggen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eenvoudige berekeningen zoals plus, min, vermenigvuldigen en delen. Net als bij Wordfeud kan je ook ook de totaalscore van een berekening vermenigvuldigen en zo meer punten scoren. Je kan de game tegen je vrienden spelen of willekeurige tegenstanders uitnodigen.

Om Numbrabble te kunnen spelen dien je eerst een account aan te maken. Vervolgens kan je aan de slag. Bij alle getallen die je op het bord legt dien je een vergelijking te maken. Zoals bijvoorbeeld 2 + 9 = 7 + 4. Als je begint kan je kleine tutorial bekijken, waarna de game geen geheimen meer voor je kent. Ben je een fanatieke Wordfeud-speler dan zal Numbrabble je bekend voorkomen.

Lees verder na de advertentie.

Net als bij Wordfeud kan je ook chatten met je tegenstanders. Wat handig is dat er geen woordenboek wordt gebruikt, zodat je niet bang hoeft te zijn of jouw berekening wel is opgenomen in de database van Numbrabble. De app is gratis en heeft alle potentie om uit te groeien tot een nieuwe hit. Hoewel de makers de app Numbrabble noemen, staat deze als Cross Numbers in Google Play. Een versie voor de iPhone is in de maak.

Downloaden via Google Play: Cross numbers (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu