Populaire forum-app Tapatalk HD Beta beschikbaar in Google Play Store

Redactie
27 december 2012, 15:12
1 min leestijd
Populaire forum-app Tapatalk HD Beta beschikbaar in Google Play Store

Tapatalk, een populaire Android-app om verschillende fora mee te lezen, is nu ook beschikbaar in een speciale tablet-versie: Tapatalk HD Beta. Het betreft een bètaversie die, tot de uiteindelijke apps in de Google Play Store verschijnt, geheel gratis is. En hoewel de officiële Tapatalk-app (€ 2,29) ook prima op kleinere tablets als de Nexus 7 werkt, oogt de app op grote tablets niet altijd even fijn en overzichtelijk. Daarom heeft Tapatalk HD een speciale tablet-interface die zowel in portret- als landschapsmodus voor grote(re) schermen is geoptimaliseerd.

Tapatalk HD houdt vast aan de Android 4.0 Holo-interface en beschikt aan de linkerkant over een speciale navigatiebalk waar onder andere je privéberichten, profiel, favoriete topics en verdere navigatie kunt vinden. De rechterkant wordt gevuld met content van het betreffende forum. Degenen die Tapatalk al gebruiken, zullen de interface direct herkennen. Daarnaast beschikt Tapatalk HD Beta over een nieuwe fotogalerij, snelle push-notificaties en twee verschillende app-thema’s: licht en donker.

Lees verder na de advertentie.

De app is gratis in de Google Play Store te downloaden tot Tapatalk HD Beta officieel wordt uitgebracht. Dit gebeurt volgens ontwikkelaar Quoord Systems Limited in januari. Betatesters die de app hebben geïnstalleerd, kunnen de uiteindelijke versie van Tapatalk HD met een flinke korting aanschaffen.

Download: Tapatalk HD Beta (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu