Sleep Better: handige slaap-app van Runtastic met fraai design

Redactie
11 november 2014, 13:37
2 min leestijd
Sleep Better: handige slaap-app van Runtastic met fraai design

Runtastic is bekend van zijn uitstekende sport-apps, maar gezondheid is meer dan alleen sporten. Ook een goede nachtrust zorgt volgens Runtastic tot een goede gezondheid, en daarom brengt het bedrijf nu ook een slaap-app uit: Sleep Better. Deze app registeert je slaap, zodat jij een beter inzicht in jouw slaappatroon krijgt. En uiteindelijk ook beter slaapt en weer wakker wordt.

Je start Sleep Better op, legt de smartphone naast je kussen en laat de app zijn werk doen. Dat is het enige dat nodig is. Andere slaaptrackers werken op eenzelfde manier, maar tot op heden is Runtastics app veruit de fraaiste slaap-app die op dit moment in Google Play te downloaden is.

Lees verder na de advertentie.

Sleep Better: voor een betere rust

Voordat je de app start en je smartphone naast je kussen legt, kun je aangeven hoe jouw dag was. Had je veel stress, slaap je in een ander bed of heb je wat alcohol genuttigd? Dit zijn allemaal zaken die invloed kunnen hebben op jouw nachtrust. Als je weer wakker wordt, kun je aangeven hoe je hebt geslapen. Ben je uitgerust of heb je juist veel wakker gelegen? Met een druk op het betreffende icoontje geef je jouw gemoedstoestand aan.

De resultaten van jouw slaapbeurt worden in een fraaie grafiek getoond, waarbij je heel nauwkeurig kunt zien wanneer je in een diepe slaap was en wanneer je aan het woelen was. Ook biedt Sleep better een handig alarm waarmee je zelf een periode kunt instellen dat je wakker wilt worden, waarna de app in die periode kijkt wanneer je in een lichte slaap verkeert. Zo word je nooit plotseling uit een diepe slaap gewekt.

Download

Sleep Better is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger. Met een in-app-aankoop van 1,99 euro ontgrendel je alle features van de app, waarmee je nog meer informatie over jouw slaappatroon kunt inzien.

Download Sleep Better in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu