De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Snap Me Up kun je de wekker alleen met een selfie snoozen

Redactie
8 mei 2015, 19:11
1 min leestijd
Met Snap Me Up kun je de wekker alleen met een selfie snoozen

Snap Me Up is een opvallend geestige en fraai vormgegeven wekker-app die je laat opstaan door een selfie te schieten. Als je geen selfie maakt, gaat de wekker namelijk niet uit.

Lees verder na de advertentie.

“Heb jij je ooit wel eens afgevraagd hoe je er nu uitziet in de ochtend”, aldus de ontwikkelaar van Snap Me Up. Met de app maak je een selfie om de wekker uit te schakelen. Omdat alle selfies in één overzicht worden getoond, vormt de Android-app op een gegeven moment een overzicht van al jouw ochtenden – van de selfie dat je lachend opstaat tot de selfie met de grootste kater van de maand.

Dit kun je met Snap Me Up

“Doe het licht aan, open je ogen en schiet een selfie! Het alarm zal niet stoppen tot het moment dat de app jouw gezicht herkent en je een selfie schiet”, zegt de ontwikkelaar. Verder is Snap Me Up voorzien van het Material Design, kun je meerdere wekkers instellen en worden al je wekkers chronologisch getoond.

De app biedt  ook de mogelijkheid om een timer in te stellen. “Dan weet je precies wanneer het tijd is om een selfie te maken als je bijvoorbeeld de cake uit de oven haalt”, meldt de ontwikkelaar.

Download Snap Me Up

Snap Me Up is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.1 en hoger.

Download Snap Me Up in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu