SolMail: uitstekende app voor al je e-mailaccounts

solmailSoms missen we bij AndroidPlanet een app waarvan we een tijd laten denken: wat zonde dat we daar toentertijd geen aandacht aan hebben besteed. SolMail is daar een uitstekend voorbeeld van. Ontwikkelaar Sol Studio at Daum heeft twee apps op zijn naam staan: SolCalendar en SolMail, en beide apps worden gekenmerkt door een overzichtelijke en minimalistische interface.

SolMail is echter de meest interessante app, met een brede ondersteuning voor meerdere e-mailaccounts (van Yahoo, Gmail, AOL tot Hotmail en Outlook) en een fijne interface die werkt met swipes om berichten te archiveren of te verwijderen.

Solmail: hoe werkt het?

SolMail voegt al je e-mailaccounts toe in één app, die allen via het menu aan de linker zijkant zijn te bereiken. Ook is er een unified inbox aanwezig die de e-mails van alle accounts gebundeld toont. Ontvangen e-mail worden gefilterd op basis van of een e-mail ongelezen, als favoriet gemarkeerd of naar jou verstuurd is, of als het bericht een bijlage bevat. Ook kun je tijdens het lezen van een e-mail middens een swipe-beweging naar een volgende e-mail gaan.

De e-mail-app ondersteunt ook de swipe-beweging voor het archiveren of verwijderen van e-mails. Je kunt zelf instellen welke actie de betreffende swipe-beweging moet uitvoeren. Verder kunnen gebruikers van SolMail een signature en stickers aan hun e-mails toevoegen, en het lettertype dat gebruikt wordt voor e-mails veranderen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Daarbij meldt SolMail dat je e-mailaccounts en wachten versleuteld en lokaal op je toestel worden opgeslagen.

Solmail video

SolMail is gratis beschikbaar voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download: SolMail (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.