SolMail: uitstekende app voor al je e-mailaccounts

Redactie
20 januari 2014, 12:03
1 min leestijd
SolMail: uitstekende app voor al je e-mailaccounts
solmail

Soms missen we bij AndroidPlanet een app waarvan we een tijd laten denken: wat zonde dat we daar toentertijd geen aandacht aan hebben besteed. SolMail is daar een uitstekend voorbeeld van. Ontwikkelaar Sol Studio at Daum heeft twee apps op zijn naam staan: SolCalendar en SolMail, en beide apps worden gekenmerkt door een overzichtelijke en minimalistische interface.

SolMail is echter de meest interessante app, met een brede ondersteuning voor meerdere e-mailaccounts (van Yahoo, Gmail, AOL tot Hotmail en Outlook) en een fijne interface die werkt met swipes om berichten te archiveren of te verwijderen.

Lees verder na de advertentie.

Solmail: hoe werkt het?

SolMail voegt al je e-mailaccounts toe in één app, die allen via het menu aan de linker zijkant zijn te bereiken. Ook is er een unified inbox aanwezig die de e-mails van alle accounts gebundeld toont. Ontvangen e-mail worden gefilterd op basis van of een e-mail ongelezen, als favoriet gemarkeerd of naar jou verstuurd is, of als het bericht een bijlage bevat. Ook kun je tijdens het lezen van een e-mail middens een swipe-beweging naar een volgende e-mail gaan.

De e-mail-app ondersteunt ook de swipe-beweging voor het archiveren of verwijderen van e-mails. Je kunt zelf instellen welke actie de betreffende swipe-beweging moet uitvoeren. Verder kunnen gebruikers van SolMail een signature en stickers aan hun e-mails toevoegen, en het lettertype dat gebruikt wordt voor e-mails veranderen.

Daarbij meldt SolMail dat je e-mailaccounts en wachten versleuteld en lokaal op je toestel worden opgeslagen.

Solmail video

SolMail is gratis beschikbaar voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download: SolMail (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's