De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

SolMail: uitstekende app voor al je e-mailaccounts

Redactie
20 januari 2014, 12:03
1 min leestijd
SolMail: uitstekende app voor al je e-mailaccounts
solmail

Soms missen we bij AndroidPlanet een app waarvan we een tijd laten denken: wat zonde dat we daar toentertijd geen aandacht aan hebben besteed. SolMail is daar een uitstekend voorbeeld van. Ontwikkelaar Sol Studio at Daum heeft twee apps op zijn naam staan: SolCalendar en SolMail, en beide apps worden gekenmerkt door een overzichtelijke en minimalistische interface.

SolMail is echter de meest interessante app, met een brede ondersteuning voor meerdere e-mailaccounts (van Yahoo, Gmail, AOL tot Hotmail en Outlook) en een fijne interface die werkt met swipes om berichten te archiveren of te verwijderen.

Lees verder na de advertentie.

Solmail: hoe werkt het?

SolMail voegt al je e-mailaccounts toe in één app, die allen via het menu aan de linker zijkant zijn te bereiken. Ook is er een unified inbox aanwezig die de e-mails van alle accounts gebundeld toont. Ontvangen e-mail worden gefilterd op basis van of een e-mail ongelezen, als favoriet gemarkeerd of naar jou verstuurd is, of als het bericht een bijlage bevat. Ook kun je tijdens het lezen van een e-mail middens een swipe-beweging naar een volgende e-mail gaan.

De e-mail-app ondersteunt ook de swipe-beweging voor het archiveren of verwijderen van e-mails. Je kunt zelf instellen welke actie de betreffende swipe-beweging moet uitvoeren. Verder kunnen gebruikers van SolMail een signature en stickers aan hun e-mails toevoegen, en het lettertype dat gebruikt wordt voor e-mails veranderen.

Daarbij meldt SolMail dat je e-mailaccounts en wachten versleuteld en lokaal op je toestel worden opgeslagen.

Solmail video

SolMail is gratis beschikbaar voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download: SolMail (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu