De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Deze game speel je achterstevoren (en dat is tof)

Redactie
15 januari 2015, 17:01
1 min leestijd
Deze game speel je achterstevoren (en dat is tof)

De game Spoiler Alert doet het anders en laat je beginnen bij het einde, om je achterstevoren naar het begin te laten spelen. Het levert een geestige en vermakelijke game-ervaring op.

“Wanneer je begint met deze game, heb je de eindbaas al verslagen, alle muntjes verzameld en de prinses gered. Maar waarom toch eigenlijk”, zo meldt de ontwikkelaar.

Lees verder na de advertentie.

“Om achter dit mysterie e kopen, moet je de gehele game van het einde tot het begin spelen. Alles in de game voelt zo anders, maar toch zo normaal aan.”

Spoiler Alert in beeld

In Spoiler Alert speel je een kleine chilipeper die eindbazen verslaat, de prinses redt, muntjes verzamelt en met vuurballen en hamers  gooit. Je loopt als het ware automatisch terug, waarbij je op de juiste momenten moet springen, bukken en handelingen uitvoeren als het gooien van een vuurbal.

Er is daarbij echter wel een addertje onder het gras: vijanden die niet zijn vermoord, mag jij dus ook niet doden. Dat maakt de game bij vlagen heerlijk hectisch.

Het is de bedoeling om  de platformgame helemaal foutloos te spelen om bij het begin te komen. Ook het weer tot leven wekken van eindbazen, die elk hun eigen tactiek vergen, is soms een pittige opgave. En hoe dichter je bij het begin komt, hoe moeilijker de game wordt.

Download Spoiler Alert

Spoiler Alert is voor een prijs van 0,84 euro te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download Spoiler Alert in Google Play (0,84 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu