Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Super Mario Run voor Android duikt op in Play Store

Thomas Haenen
29 december 2016, 9:09
1 min leestijd
Super Mario Run voor Android duikt op in Play Store

Super Mario Run is sinds vannacht in de Play Store te vinden. Vooralsnog kunnen gebruikers zich via die pagina alleen aanmelden voor een reminder.

Lees verder na de advertentie.

Super Mario Run Play Store

Helaas: Super Mario Run downloaden zit er nog even niet in. Hoewel een pagina voor de game nu in de Play Store te vinden is, kun je er alleen je interesse in het spel aangeven. Druk je op de knop ‘Vooraf registreren’, dan krijg je automatisch een notificatie zodra Super Mario Run voor Android beschikbaar is. Het is nog onbekend wanneer het spel precies verschijnt. Nintendo’s Play Store-pagina is hier te vinden.

Vooralsnog is Super Mario Run alleen op iOS te spelen. Ook daar lanceerde Nintendo vóór de release een pagina waar gebruikers een reminder konden instellen. Meer dan veertig miljoen gebruikers hebben uiteindelijk zo’n reminder ingesteld. Een groot deel daarvan besloot het spel vervolgens ook te downloaden.

super mario run play store

Nintendo liet onlangs nog weten dat piraterij één van de hoofdredenen is voor de latere release van de game. Omdat Android meer open is dan iOS, zijn de ontwikkelaars bang dat spelers een illegale gratis versie van de game zullen downloaden op Android. Gebruikers kunnen de game gratis downloaden, maar dan slechts drie levels spelen. De volledige versie van Super Mario Run kost 10 euro.

In Super Mario Run rent de bekende loodgieter automatisch door 24 levels verdeeld over zes werelden. Jij moet op het scherm tikken om Mario op het juiste moment te laten springen. Daarnaast is er nog de Toad Race-mode, waarin je tegen vrienden moet racen. Goede scores leveren extra muntjes op, die je vervolgens weer kunt gebruiken om je virtuele Mushroom Kingdom op te bouwen.

Lees het laatste nieuws over Super Mario Run

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu