Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Toast Time: enorm leuke 8-bit Androidgame met toast

Gijs Ettes
12 september 2013, 15:03
1 min leestijd
Toast Time: enorm leuke 8-bit Androidgame met toast
toast time

In Toast Time ben je een sneetje brood dat een wekker moet beschermen tegen allerlei gespuis. Dit doe je door andere, kleinere toasts af te vuren en jezelf tegelijkertijd in de lucht te houden. Vrees niet: dit is allemaal simpeler dan het in eerste instantie klinkt.

Lees verder na de advertentie.

Toast Time is een beetje te omschrijven als een kruising tussen Plants vs. Zombies en Asteroids, al lijkt de game niet echt op deze twee titels. Het is immers eerst zaak om jezelf in de lucht te houden door toasts van je af te schieten. Hierdoor vlieg je namelijk achteruit. Daarnaast staat er een klokje in beeld dat wordt aangevallen door allerlei monsters. Deze monstertjes moet je binnen de tijd weghouden van die klok of allemaal uit de weg ruimen.
https://www.youtube.com/watch?v=3xI5W9lo8tE
Hoe beter je dit doet, hoe meer sterren je in de 45 beschikbare levels verdient. Deze sterren resulteren bovendien weer in andere punten, waarmee je nieuwe wapens kunt vrijspelen. Hierbij moet je denken aan andere soorten ontbijtvoedsel, zoals kleinere toasts die je als shurikens in meerdere richtingen tegelijk kunt afvuren. Je kunt ook nieuwe gezichtjes, hoedjes en accessoires voor je eigen stukje geroosterd brood vrijspelen.

Complete game voor een lage prijs

Alhoewel de hierboven beschreven gameplay al enorm leuk is, is het uiterlijk van Toast Time ook een van zijn pluspunten. De 8-bit-verpakking van het spel is namelijk tot in de details toe leuk uitgevoerd. Je betaalt wel een klein bedrag voor deze ervaring, 1,19 euro om precies te zijn. Dat is deze nieuwe Android-game echter meer dan waard.

Download: Toast Time (€1,19)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu