De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Total Commander krijg grote update: drag-and-drop en eigen mediaspeler

Redactie
3 december 2012, 8:34
1 min leestijd
Total Commander krijg grote update: drag-and-drop en eigen mediaspeler

In mei werd Total Commander voor Android uitgebracht. Total Commander is een populair Windows-programma waarmee je gemakkelijk al je bestanden kunt beheren, en het bedrijf wilde die ervaring ook voor Android-gebruikers beschikbaar maken. Een half jaar later komt de eerste grote update waardoor de Android-app versienummer 2.0 draagt. Het voordeel? Je kunt voortaan bestanden van de ene naar de andere map slepen, de app biedt ondersteuning voor Multi-Window van de Galaxy Note I en II, je selecteert meerdere bestanden door er lang op te drukken en mediabestanden worden met een eigen mediaspeler afgespeeld. Het nadeel? De app ziet er nog steeds belabberd uit.

De grootste verandering bij de bestandsbeheerder is de implementatie van de eigen mediaspeler. De mediaspeler beschikt over een equalizer, afspeel-queue, LAN-streams en de mogelijkheid om video’s op het volledige scherm af te spelen. De videospeler ondersteunt daarbij een reeks aan bestandsformaten; erg handig!

Lees verder na de advertentie.

Het interessante aan Total Commander is dat het programma op de PC een enorm fanatieke en trouwe groep gebruikers heeft. Dat lijkt ook voor Android te gelden, want de app is al meer dan een miljoen keer gedownload. Total Commander voor Android oogt misschien erg verouderd, de app beschikt wel over veel handige functies en is bij mij nog nooit vastgelopen. En daar valt ook wat voor te zeggen.

Download: Total Commander (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu