XWheel: gekleurde bollen vangen met een draaiwiel

XWheel: gekleurde bollen vangen met een draaiwiel De ontwikkelaar van NL Treinen heeft een gratis arcadespel in de Android Market gezet. Met XWheel bedien je een wiel waarbij je bollen in verschillende kleuren moet vangen. Hierbij is het wiel onderverdeeld in verschillende kleuren en moet je steeds ervoor zorgen dat elk onderdeel dezelfde kleur krijgt. Zijn alle onderdelen van een kleur voorzien, dan heb je het level gehaald.

Bediening van het spel is simpel, je draait met je vinger aan het wiel, waarbij er steeds nieuwe bollen op je worden afgeschoten met een kanon. Het spel begint eenvoudig, maar langzaam wordt de gameplay steeds moeilijker. Zo komen er steeds meer bollen, ook wel orbs genoemd, van verschillende kleuren en komen er ook nieuwe spelmogelijkheden. In totaal bestaat XWheel uit 26 levels.

Om het spel op je telefoon te spelen heb je minimaal Android 2.1 of hoger nodig. Het spel is gratis te downloaden in de Android Market en bevat verder geen reclame. XWheel is niet te spelen op Honeycomb-tablets.

Downloaden via Android Market: XWheel (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.