Archos 45 Titanium

Archos 45 Titanium: dual-sim telefoon met een lage prijs

De Archos 45 Titanium is een dual-sim budgettelefoon uit de stal van de Franse fabrikant Archos. Het toestel is sinds februari 2014 beschikbaar is draait standaard op Android 4.2 (Jelly Bean). Het toestel heeft een groot 4,5 inch scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 218 ppi.

De Archos 45 Titanium is een dual-sim telefoon en hiermee kun je dus twee simkaarten kwijt in het toestel. Dit is handig wanneer je zowel een zakelijk als privénummer wilt gebruiken in dezelfde telefoon. Het toestel wordt aangestuurd door een 1,3 GHz dual-core processor van MediaTek (Cortex A7) en een redelijke grafische chip in de vorm van de Mali 400. Standaard is er 4GB aan opslagruimte aanwezig en hierdoor heb je dus weinig ruimte voor muziek, foto`s, video`s en apps. Gelukkig is het toestel middels een micro-sd-kaartje uit te breiden tot maximaal 32GB.

De Archos 45 Titanium in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Archos 45 Titanium is een bescheiden smartphone die je inmiddels los voor minder dan 100 euro kunt aanschaffen. Het toestel is redelijk compact en kan overweg met 3G, wifi en bluetooth. Helaas is er geen 4G-ondersteuning aan boord. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Compact 4,5 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • Redelijke 1,3GHz dualcore-processor en 512MB aan werkgeheugen
  • 4GB aan opslag voor apps en media, eventueel uit te breiden met een micro-sd-kaartje
  • Capabele 5 megapixel-camera met ledflitser aan de achterzijde

Meer over de Archos 45 Titanium

Archos 45 Titanium

De Archos 45 Titanium heeft een 5 megapixel-camera en is voorzien van een autofocus-functie en een LED-flitser. Ook biedt de camera ondersteuning voor digitale zoom en gezichtsherkenning. Er is overigens geen frontcamera aanwezig waardoor het toestel niet geschikt is voor diensten als Skype. Tot slot heeft de batterij van de 45 Titanium een capaciteit van 1680 mAh en is vervangbaar.

We hebben de Archos 45 Titanium nog niet uitgebreid kunnen testen om een oordeel over het toestel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je hier uiteraard de Archos 45 Titanium review. Daarin zullen we kijken naar de prestaties van het toestel en het scherm en zullen we toetsen hoe deze Archos-smartphone zich verhoudt ten opzichte van de concurrentie.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Archos 45 Titanium

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu