Archos 45C Platinum: budgettelefoon met Android 4.4 KitKat

De Archos 45C Platinum is sinds deze week breed verkrijgbaar in Nederland. Het budgettoestel van de Franse fabrikant heeft redelijke specs en Android 4.4 KitKat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over de Archos 45C Platinum

Archos 45c PlatinumDe Archos 45C Platinum heeft een losse prijs van 109 euro en biedt voor dat bedrag redelijke specs. Zo heeft het toestel een 4,5 inch ips-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels en wordt hij aangedreven door een 1,3GHz-quadcore-processor van MediaTek. Deze wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen en daarmee is de hardware net krachtig genoeg om Android 4.4 vloeiend te draaien.

Voor de opslag van foto’s, apps en media is 4GB aanwezig, dat desgewenst is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Dat is waarschijnlijk geen overbodig luxe, aangezien het besturingssysteem doorgaans al meerdere GB’s aan opslag inneemt. Prettig is dat de budgetsmartphone van Archos niet alleen over een camera aan de achterzijde (5 megapixels) beschikt, maar ook over een frontcamera die foto’s schiet met een maximale resolutie van 2 megapixels. Verder heeft de 45C Platinum dualsim-ondersteuning, maar hij kan helaas niet overweg met 4G. De accu heeft een capaciteit van 1700 mAh.

Kom ook meer te weten over zijn broertje, de  Archos 45 Titanium.

Archos 45C Platinum kopen

Overweeg je om de Archos 45C Platinum te kopen, dan vind je hieronder een overzicht met de beste aanbiedingen. Het toestel is los verkrijgbaar voor iets meer dan 100 euro en in combinatie met een abonnement haal je ‘m gratis in huis.

Archos 45C Platinum
Welke Archos 45C Platinum wil je?
Wij hebben momenteel geen Archos 45C Platinum aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over Archos

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.