De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Archos 45C Platinum: budgettelefoon met Android 4.4 KitKat

Gijs Ettes
14 november 2014, 14:47
1 min leestijd
Archos 45C Platinum: budgettelefoon met Android 4.4 KitKat

De Archos 45C Platinum is sinds deze week breed verkrijgbaar in Nederland. Het budgettoestel van de Franse fabrikant heeft redelijke specs en Android 4.4 KitKat.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Archos 45C Platinum

Archos 45c Platinum

De Archos 45C Platinum heeft een losse prijs van 109 euro en biedt voor dat bedrag redelijke specs. Zo heeft het toestel een 4,5 inch ips-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels en wordt hij aangedreven door een 1,3GHz-quadcore-processor van MediaTek. Deze wordt bijgestaan door 512MB aan werkgeheugen en daarmee is de hardware net krachtig genoeg om Android 4.4 vloeiend te draaien.

Voor de opslag van foto’s, apps en media is 4GB aanwezig, dat desgewenst is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Dat is waarschijnlijk geen overbodig luxe, aangezien het besturingssysteem doorgaans al meerdere GB’s aan opslag inneemt. Prettig is dat de budgetsmartphone van Archos niet alleen over een camera aan de achterzijde (5 megapixels) beschikt, maar ook over een frontcamera die foto’s schiet met een maximale resolutie van 2 megapixels. Verder heeft de 45C Platinum dualsim-ondersteuning, maar hij kan helaas niet overweg met 4G. De accu heeft een capaciteit van 1700 mAh.

Kom ook meer te weten over zijn broertje, de  Archos 45 Titanium.

Archos 45C Platinum kopen

Overweeg je om de Archos 45C Platinum te kopen, dan vind je hieronder een overzicht met de beste aanbiedingen. Het toestel is los verkrijgbaar voor iets meer dan 100 euro en in combinatie met een abonnement haal je ‘m gratis in huis.

Archos 45C Platinum

Archos 45C Platinum prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Archos 45C Platinum prijzen. Bekijk alle Archos smartphones.

Alle Archos smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Archos

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Archos 45 Titanium
Archos 45 Titanium

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu