Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Asus Transformer Pad TF701

Asus Transformer Pad TF701
Scherm 10.1 inch
Camera 5.0 megapixel

Asus Transformer Pad TF701: snelle tablet met een keyboard

De Transformer Pad TF701 is een high-end tablet van Asus met een fraaie aluminium behuizing met een kunststof rand. De hardwareknoppen van het apparaat zijn in een hoek verwerkt, zodat ze makkelijk bereikbaar zijn. Daarnaast is het gewicht met 585 gram te overzien. Net als eerdere tablets in de Transformer Pad-reeks is ook de TF701 voorzien van een stevig keyboarddock waarin je de tablet kunt klikken. Dit tovert hem om tot een klein notebook met Android. De toetsen voelen soepel aan en zijn dan ook fijn om langere teksten mee te schrijven.

Het display van de Asus Transformer Pad TF701 is bijzonder fraai met zijn 10,1 inch en resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Dankzij de ips-technologie zijn de kijkhoeken daarnaast uitstekend.

Kleuren worden verder waarheidsgetrouw weergegeven en er treedt geen vertekening op als je de tablet in een hoek houdt. Verder zijn de prestaties dankzij de quadcore-cpu en 2GB aan werkgeheugen uitstekend. Wat betreft accuduur scoort het apparaat ook prima en dankzij het keyboarddock kun je er nog een aantal uur extra mee werken.

Pluspunten Transformer Pad TF701

  • Voorzien van vlotte quadcore-processor
  • Lekker groot en scherp scherm
  • Werkt met toetsenbord en touchpad

Minpunten Transformer Pad TF701

  • Beperkte cameramogelijkheden
  • Draait op een oude Android-versie