Beats Studio Pro

1/2

Prijzen vergelijken

De Beats Studio Pro is een premium hoofdtelefoon met ruisonderdrukking en ruimtelijk geluid. Op deze pagina vertellen we je meer.

Lees verder na de advertentie.

Beats Studio Pro: dit moet je weten

Beats Studio Pro

De Beats Studio Pro is de beste over-ear koptelefoon die Beats te bieden heeft en is gepresenteerd in 2023. De vernieuwde driver heeft een membraan in twee lagen, een verbeterd ventilatiesysteem en 25 procent sterkere magneten dan de Beats Studio 3. Daardoor vervormt het geluid volgens Beats tot 80 procent minder.

Met de Studio Pro beschik je over ondersteuning voor Dolby Atmos en gepersonaliseerde ruimtelijke audio met headtracking. Dat betekent dat het geluid zich aanpast als je je hoofd beweegt. Uiteraard werkt de koptelefoon draadloos, maar je kunt ook mét draad luisteren via de koptelefoonaansluiting of de usb-c-poort. Via die laatste methode kun je ook lossless audio afspelen in de hoogste kwaliteit.

Actieve ruisonderdrukking

Uiteraard biedt deze hoofdtelefoon van Beats actieve ruisonderdrukking, zodat je in alle rust van je muziek kunt genieten. Die past zich 48.000 keer per seconde aan het omgevingsgeluid aan, zodat hij altijd zo goed mogelijk werkt. Wanneer je juist wel omgevingsgeluid wil horen, omdat je op de fiets zit bijvoorbeeld, kies je voor de transparantiemodus.

Verder heb je de keuze uit drie geluidsprofielen: het Beats-profiel is het meest geschikt voor muziek, het Entertainment-profiel klinkt het best als je films of series kijkt en met het Gespreks-profiel voer je kraakheldere telefoontjes.

Batterijduur tot 40 uur

Als je gebruikmaakt van actieve ruisonderdrukking gaat de Beats Studio Pro maximaal 24 uur mee op een batterijlading. Wanneer je deze functie uitschakelt, is dat zelfs 40 uur. Na tien minuten opladen, kun je weer vier uur verder luisteren.

Prijs en kleuren

De Beats Studio Pro heeft een adviesprijs van 399 euro. Diverse webwinkels bieden hem inmiddels overigens al een stuk goedkoper aan. Je kiest uit de kleuren zwart, beige, blauw en bruin.

Beats Studio Pro specs

Type en uiterlijk

Type Koptelefoon
Vorm Over-ear
Klankkast Gesloten
Gewicht 260 gram

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.3
NFC
Nee

Batterij

Batterijduur enkele lading 40 uur
Opladen via Kabel

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Ja
Spraakcommando's
Ja
Bediening via aanrakingen
Ja
Belfunctie
Ja
Fabrieksgarantie 1 jaar
Releasedatum 14 augustus 2023

Beats Studio Pro deals

Beats Studio Pro

€ 334,95

1 dag

Bekijk bij Belsimpel
Belsimpel

Beats Studio Pro

€ 338,95

1 dag

Bekijk bij Mobiel.nl
Mobiel.nl

Beats Studio Pro

€ 399,00

1 dag

Bekijk bij Coolblue
Coolblue

Beats Studio Pro

€ 442,32

6 dagen

Bekijk bij Proshop
Proshop
Vergelijk alle Beats Studio Pro prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Beats Studio Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu