General Mobile Discovery 2

1/1

Nieuws

Laatste update: 8 jaren geleden

General Mobile Discovery 2: fraaie middenklasser met prima specs

De General Mobile Discovery 2  is een midrange smartphone van General Mobile. De Turkse fabrikant levert vaak smartphones met prima specificaties voor een relatief lage prijs, en de Discovery 2 is wat dat betreft geen uitzondering. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Dit zorgt voor een hoge pixeldichtheid van 441 ppi, waardoor afzonderlijke pixels amper te onderscheiden zijn.

De smartphone draait uit de doos Android 4.4.2 (KitKat), maar kan niet overweg met 4G. Onderhuids vinden we verder een vlotte octacore-processor, geklokt op 2GHz. Daarnaast is er 2GB aan werkgeheugen  aanwezig. De hoeveelheid opslagruimte bedraagt 16GB, maar is niet uitbreidbaar met een geheugenkaartje.

Lees verder na de advertentie.

Ook is de Discovery 2 voorzien van twee prima camera`s. De camera aan de achterzijde, die foto`s met 13 megapixels schiet, heeft verder een autofocus-functie en led-flitser. Met de 5 megapixel-frontcamera aan de voorzijde schiet je prima selfies en kun je videobellen. Tot slot heeft de Discovery 2 een relatief grote accu, met een capaciteit van 2800 mAh.

De General Mobile Discovery 2 in vogelvlucht

De General Mobile Discovery 2 combineert een gunstig prijskaartje met vlotte specificaties en een mooi scherm. Ook  is het toestel voorzien van een redelijk dunne behuizing en Android 4.4.2 (KitKat). Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • 2GHz octacore-processor zorgt voor genoeg rekenkracht
  • 13 en 5 megapixel-camera voor het maken van foto’s
  • Voorzien van Android 4.4.2 (KitKat)

Meer over de General Mobile Discovery 2

General Mobile Discovery 2

General Mobile mag dan geen bekende speler zijn op de smartphonemarkt, maar het bedrijf heeft al meerdere malen bewezen uitstekende Android-toestellen te kunnen produceren. De General Mobile Discovery 2 is daar een goed voorbeeld van, door high-end specificaties te combineren met een laag prijskaartje. Dat maakt een Discovery 2 een interessant toestel wanneer je op zoek bent naar een vlotte smartphone, maar niet teveel wil betalen.

Met afmetingen van 140,4 x 69,1 x 7,9 millimeter is de Discovery 2 behoorlijk handzaam, en met een gewicht van 130 gram zeker niet zwaar. Ondanks het grote 5 inch-scherm ligt de smartphone goed in de hand. Ook kun je het toestel gemakkelijk in je broekzak kwijt.

Foto`s schiet de Discovery 2 met de 13 en 5 megapixel-camera. De camera aan de achterzijde maakt mooie foto`s, die kleurrijk en gedetailleerd ogen. Video`s worden geschoten in full-hd, dus ze ogen lekker scherp, zeker wanneer je ze op het scherm van de smartphone bekijkt.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de General Mobile Discovery 2 met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews General Mobile Discovery 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu