Honor 7S

1/1

Pluspunten

  • Metalen behuizing voelt luxe aan
  • Verlengd scherm kijkt fijn weg
  • Veel smartphone voor weinig geld

Minpunten

  • Frontcamera heeft slechts 5 megapixel
  • Met 16GB een kleine standaard opslagruimte

Dit moet je weten over de Honor 7S

De Honor 7S is een budgettoestel met de luxe van een metalen behuizing. Het toestel is daarnaast voorzien van een scherm met dunne randen en dualsim-ondersteuning. Met een schermgrootte van 5,45 inch is het bovendien een handzaam toestel.

Onderscheidend: Verlengd scherm ideaal voor video’s en games

De Honor 7S heeft een verlengd scherm, wat inhoudt dat het een langere beeldverhouding van 18 bij 9 heeft. Het vergrote scherm maakt het een fijn toestel om op te scrollen, video’s te checken of te gamen.
De 7S is het goedkoopste model in de 7-serie, met respectievelijk de Honor 7A en Honor 7X als grotere broers. Maar dankzij het verlengde scherm is de 5,45-inch grootte geen belemmering voor gebruikers die veel naar het scherm kijken.

Dit maakt het juist een compact toestel dat zijn formaat goed benut. De dunne randen dragen hieraan bij. De Honor 7S heeft verder een 3020 mAh-accu en werkgeheugen van 2GB. Hierdoor kom je makkelijk de dag door met het toestel en kun je het verlengde scherm ook echt goed benutten.

Fatsoenlijke camera & dualsim

De 7S is achterop uitgerust met een 13-megapixel camera. Hiermee schiet je prima’s foto’s met oog voor detail. De 7S is het enige toestel in de 7-serie waar achter geen dubbele camera op zit. Toch is het een fatsoenlijke camera die prima voldoet.

Selfies maak je met een 5-megapixel camera voorop. De fotokwaliteit is niet uitstekend, maar genoeg om selfies mee te maken of te videobellen.

Honor 7S

Een voordeel aan dit budgettoestel is de metalen behuizing, die de 7S luxe laat aanvoelen. Hierdoor kan de telefoon wel een stootje verdragen en hoef je minder snel bang te zijn voor krasjes op de behuizing. De 7S is verkrijgbaar in het zwart, blauw en goud.

Deze smartphone koop je als… je een handzaam toestel wil voor alledaags gebruik met een laag prijskaartje. Met de 13-megapixel camera schiet je bovendien prima foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Honor 7S

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu