Huawei Ascend P7 mini

1/1

Huawei Ascend P7 mini : kleine topper van Huawei

De Huawei Ascend P7 mini is een middenklasse smartphone met een vergelijkbaar design als andere toestellen in de Ascend-lijn. De Mini meet 131,2 bij 65,3 bij 7,8 millimeter en heeft een 4,5 inch-scherm met een relatief bescheiden resolutie van 960 bij 540 pixels. Onder de motorkap is een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400) te vinden die wordt bijgestaan door een Adreno 305-gpu en 1GB aan werkgeheugen. Dat is ruim voldoende om Android soepel te draaien en gebruik te maken van de populairste games en apps.

Het opslaggeheugen bedraagt 8GB en is desgewenst uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Op het gebied van camera’s is de telefoon goed voorzien: aan de voorzijde is een 5-megapixel-frontcamera te vinden en aan de achterzijde een camera met 8 megapixels en een led-flitser. Verder is er een 2000 mAh-accu aan boord en 4G-ondersteuning. De Huawei Ascend P7 mini draait uit de doos op Android 4.3 (Jelly Bean) met daaroverheen Huawei’s Emotion UI-skin. Deze skin heeft geen apart applicatieoverzicht, maar toont alle apps op de homescreens. Dat is even wennen en doet wat denken aan de manier waarop de iPhone-interface werkt.

We hebben de smartphone nog niet uitgebreid kunnen testen om een oordeel over het toestel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je hier uiteraard de Huawei Ascend P7 mini review. Daarin zullen we ingaan op het design van de smartphone, alsmede de hard- en software, camera en accuduur.

Lees verder na de advertentie.

De Huawei Ascend P7 mini is te koop als los toestel of in combinatie met een abonnement. De prijs van het toestel los bedraagt circa 300 euro. Er zijn echter webshops die de telefoon voor een zachter prijsje aanbieden.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Ascend P7 mini

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu