Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Motorola Moto E6 Play

Motorola Moto E6 Play
Scherm 5.5 inch
Camera 13 megapixel
Prijs

Dit moet je weten over de Motorola Moto E6 Play

De Moto E6 Play van Motorola is eind oktober 2019 gepresenteerd. Het gaat hierbij om een budgettoestel die volstaat voor de basisbehoeften. De adviesprijs van de Motorola Moto E6 Play bedraagt 99 euro.

Er is een 5,5 inch-scherm aanwezig, de accu heeft een capaciteit van 3000 mAh en op de achterkant is een camera te vinden van 13 megapixel. Concurreren doet de Moto E6 Play onder andere met de Nokia 2.2 en Xiaomi Redmi 7A.

Pluspunten Motorola Moto E6 Play

    • Lage adviesprijs van 99 euro
    • Vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning
    • Koptelefoonaansluiting

Minpunten Motorola Moto E6 Play

  • Alleen geschikt voor basistaken
  • Lage schermresolutie in verhouding met grootte

Geschikt voor basistaken

De Motorola Moto E6 Play is geen hoogvlieger. De chip komt van MediaTek en is een instapmodel. Daardoor kun je basistaken prima aan met dit toestel, maar meer ook niet. Wat social media, een snel kiekje maken of wat kijken op YouTube of Netflix is geen probleem. Verwacht je snel te kunnen wisselen tussen apps of een zware 3D-game te spelen? Dan kun je beter in een prijsklasse hoger kijken.

Het scherm heeft een diagonaal van 5,5 inch met een resolutie van 1440 bij 720 pixels. In de praktijk betekent dit dat tekst er niet heel scherp uitziet. Bij het bekijken van een foto of video heb je hier geen last van. Aan de boven- en onderkant van het display zijn randen te vinden, maar storend zijn die niet.Motorola Moto E6 Play

Motorola heeft ervoor gekozen om de vingerafdrukscanner op de achterkant te plaatsen. Ook vind je daar de enkele 13 megapixel-camera met flitser. Daarmee schiet je makkelijk en snel een foto. Om direct te delen via social media volstaat dat prima.

Er is 2GB werkgeheugen aanwezig en 32GB interne opslag. Dat is uit te breiden met een micro-sd-geheugenkaartje. Daarop kun je bijvoorbeeld muziek, documenten of films opslaan. Tot slot is ook een 3,5 millimeter-aansluiting aanwezig, zodat je je vertrouwde oordopjes of bedrade koptelefoon kunt gebruiken.

Motorola Moto E6 Play release en prijs

De Motorola Moto E6 Play is vanaf begin november 2019 verkrijgbaar in Nederland voor de adviesprijs van 99 euro. Het toestel is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Deze smartphone koop je als je…. op zoek bent naar een budgettoestel voor simpele taken.

Motorola Moto E6 Play
Welke Motorola Moto E6 Play wil je?
Motorola Moto E6 Play met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 10,00 p/m Abo: € 7,50 p/m Toestel: € 2,50 p/m
Sim only nodig?

Laatste berichten

Motorola Moto E6 Play met verwisselbare accu nu te koop voor 99 euro

Motorola Moto E6 Play met verwisselbare accu nu te koop voor 99 euro

Deals De Motorola Moto E6 Play, een budgetsmartphone van slechts 99 euro, is nu in Nederland te koop. Het toestel heeft een compacte behuizing, verwisselbare accu en draait op Android 9.0 (Pie).
Motorola kondigt betaalbare Moto G8 Plus en Moto E6 Play aan

Motorola kondigt betaalbare Moto G8 Plus en Moto E6 Play aan

Nieuws Motorola heeft de Moto G8 Plus aangekondigd, een middenklasser met driedubbele camera en forse accu. Ook de Moto E6 Play is onthuld, die net geen honderd euro kost.