De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met deze komende Moto Mods breid je jouw Moto Z-toestel uit

Erwin Vogelaar
3 juli 2017, 20:44
2 min leestijd
Met deze komende Moto Mods breid je jouw Moto Z-toestel uit

Motorola heeft zijn nieuwste Moto Mod aan het publiek getoond. Deze 360-graden-camera voegt zich bij andere komende uitbreidingen voor je Moto Z-toestel.

Lees verder na de advertentie.

360 graden-camera Moto Mod

Motorola heeft tijdens een evenement in Ghana zijn nieuwste Moto Mod onthuld. Het gaat om een 360-graden-camera, die we dankzij Evan Blass in alle detail kunnen bekijken. Door deze Moto Mod aan je smartphone vast te plakken, heb je geen losse camera meer nodig om de wereld om je heen te laten zien. Via de accessoire schiet je 360-graden-video’s en -foto’s alsof je een selfie maakt.

https://twitter.com/evleaks/status/881812539327348736

Helaas hebben we niet meer informatie over de specificaties van deze camera, bijvoorbeeld of er beelden in 4k-resolutie opgenomen kunnen worden. De 360 graden-camera die voor de eerste smartphone van Essential wordt gemaakt maakt qua design in ieder geval meer indruk. Toch is deze Moto Mod een aardige toevoeging voor het diverse aanbod aan uitbreidingen voor Moto Z-toestellen. Later dit jaar komen namelijk ook de volgende Moto Mods op de markt.

Gamepad

Deze Moto Mod maakt gaming op je smartphone veel fijner door de toevoeging van fysieke knoppen. Op de Moto Mod zijn twee sticks geplaatst, een d-pad en vier actieknoppen. Handig aan deze Moto Mod is dat je, in tegenstelling tot menig andere gamecontroller voor smartphones, het apparaatje niet met bluetooth hoeft te verbinden.

360 graden-camera moto mod

SoundBoost 2

Heb je geen zin om een speaker mee te nemen om goed geluid uit je smartphone te pompen? Dan zorgt deze Moto Mod daar wel voor. De toevoeging heeft een eigen standaard zodat de smartphone/speaker rechtop blijft staan.

360 graden-camera moto mod

TurboPower-pack

De TurboPower-pack geeft een extra dag acculeven aan je toestel. Of je gebruikt deze Moto Mod om je toestel onderweg op te laden als er geen stopcontact in de buurt is.

360 graden-camera moto mod

Style Shell

Als je jouw smartphone mooier wil maken, dan kan dat via de Style Shell. Deze stijlvolle achterkant heeft ook nog een bonus: de mogelijkheid om draadloos op te laden.

360 graden-camera moto mod

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu