Android Market voor Ice Cream Sandwich gelekt

Android Market voor Ice Cream Sandwich gelektLangzaam komt er steeds meer naar buiten over Ice Cream Sandwich en nu is ook de nieuwe versie van de Android Market aan de beurt. De gelekte versie 3.2.0 is afkomstig van een Nexus Prime met Android 4.0 en het installatiebestand is nu ook op andere Android-apparaten te installeren. De wijzigingen in de Android Market lijken vooral esthetisch van aard te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Android Market 3.2.0 APK (installatiebestand) kun je hier vinden. Je kunt het bestand gewoon over de bestaande Android Market heen installeren. Als dit niet werkt kun je het bestand op een SD-kaart zetten en deze openen met Root Explorer. Permissies Android MarketGa dan naar /system/app en druk op de R/W knop om te mounten en het bestand te plakken. Zoek dan Vending.apk op en hernoem het bestand in bijvoorbeeld Vending.apk1. Hernoem hierna Phonesky.apk naar Vending.apk en druk dan lang op de app zodat je de permissies kunt veranderen zoals in het scherm hiernaast. Als je dit hebt gedaan kun je de telefoon of tablet weer herstarten en dan moet de nieuwe Android Market werken.

Bron: Droid-Life

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.