De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Dit is de nieuwe sms-app van CyanogenMod

Redactie
16 juni 2015, 12:51
1 min leestijd
Dit is de nieuwe sms-app van CyanogenMod

Cyanogen heeft screenshots getoond van zijn nieuwe sms-app, die is voorzien van Googles Material Design en aan de software wordt toegevoegd. De app heeft een integratie met WhisperPush en TrueCaller.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt Cyanogen dinsdag bekend. Het Material Design is de grootste verandering, waarbij gebruikers bij Cyanogen aangaven dat ze een “leuk en mooi design” vooral belangrijk vonden. Via de ronde actieknop aan de rechter onderkant kunnen gebruikers nieuwe sms-berichten of sms-groepen  starten, en in het sms-venster heb je de optie om media te versturen.

Dit is de nieuwe CyanogenMod sms-app

Ook biedt de nieuwe CyanogenMod sms-app de mogelijkheid om berichten weg te swipen, om ze bijvoorbeeld te archiveren of juist te verwijderen. Gek genoeg kleurt het swipen bij verwijderen geel in plaats van rood, wat normaliter wordt gezien als verwijderen. Belangrijk is de integratie met WhisperPush, waarmee gebruikers versleutelde sms-berichten kunnen verzenden, en TrueCaller, een slimme nummerherkennings-app die eveneens nummers kan blokkeren.

Cyanogen vraagt gebruikers om feedback, die ze hier in de reacties kunnen achterlaten. De komende tijd wordt de feedback verwerkt, waarna de app aan de software van Cyanogen wordt toegevoegd.

Laatste nieuws over CyanogenMod

Bron: CyanogenMod
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu