Asus rolt FonePad 7 Android 4.3 update uit (en zo installeer je hem)

Gijs Ettes
8 januari 2014, 15:13
1 min leestijd
Asus rolt FonePad 7 Android 4.3 update uit (en zo installeer je hem)
FonePad 7 Android 4.3 update

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van de FonePad 7, de Android-tablet en -smartphone in één van Asus, beschikken over Android 4.3 (Jelly Bean) op hun toestel. De FonePad 7 Android 4.3 update verbetert onder andere de videospeler en fotogalerij van de tablet. Daarnaast voert de update een aantal interface-tweaks, bugfixes en snelheidsverbeteringen door.

De FonePad 7 werd aanvankelijk uitgebracht met Android 4.2 en een prijskaartje van 199 euro voor de variant met 8GB aan opslagruimte. In tegenstelling tot de Asus PadFone Infinity 2 bestaat de FonePad niet uit een smartphone- en tabletmodule; het is enkel een 7 inch-tablet waarmee je ook kunt bellen. Of de FonePad 7 ook een update naar Android 4.4 (KitKat) ontvangt, is momenteel nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

FonePad 7 Android 4.3 update installeren

De FonePad 7 Android 4.3 update is via wifi (over-the-air) te downloaden. Hiervoor duik je de instellingen in en check je bij ‘Over deze tablet’ of er een update beschikbaar is. Zorg wel voordat je begint met updaten dat de batterij van je FonePad 7 minstens voor de helft is gevuld.

Met de FonePad 7 haal je een tablet in huis waarmee je ook kunt telefoneren dankzij de 3G-module. De tablet is verder voorzien van een 7 inch-ips-scherm (1280 bij 800 pixels), een 1,6GHz-dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen van de FonePad 7 bedraagt 8GB en is uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Daarnaast heeft het Android-toestel een 8-megapixelcamera aan de achterzijde en eentje met 1,2 megapixel aan de voorzijde. Het toestel meet 196,8 bij 120 bij 10,5 millimeter en weegt 328 gram.

Lees meer over Asus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu