De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

‘Samsung brengt dit jaar nog een gebogen smartphone uit’

Wouter Nijsen
16 mei 2015, 11:03
2 min leestijd
‘Samsung brengt dit jaar nog een gebogen smartphone uit’

Nieuwe berichten suggereren dat Samsung dit jaar nog een smartphone met gebogen schermranden wil uitbrengen. Het toestel zou nog voor de Galaxy Note 5 moeten verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Gebogen smartphone van Samsung

Voordat de Galaxy Note 5, waar vorige week de eerste berichten over verschenen, dit jaar op de markt komt, wil Samsung nog een smartphone met gebogen schermranden uitbrengen. Dat meldt het Zuid-Koreaanse ETNews, dat het eerder bij het juiste eind had.

samsung galaxy s6 edge

De keuze voor nog een gebogen smartphone zou te maken hebben met de Samsung Galaxy S6 Edge.  Met dit  toestel heeft Samsung  momenteel wereldwijd een enorm succes en  eind dit jaar zelfs tien miljoen keer over de toonbank moeten gaan. Het is overigens nog onduidelijk hoe de vermeende smartphone er uit gaat zien en wat de specificaties zullen zijn. Wellicht dat daar spoedig meer  duidelijkheid over komt.

Meer over Samsung in 2015

Als gezegd verschenen er iets meer dan een week geleden de eerste berichten rondom de Galaxy Note 5, het verwachte toptoestel dat de Galaxy Note 4 moet gaan opvolgen. De vermeende smartphone zou voorzien van een super-amoled-scherm met een 2K- of 4K-resolutie en een nieuwe Exynos 7422-processor van Samsung. Laatstgenoemde zou, net als de processor van de Samsung Galaxy Alpha, de processor, gpu, het werkgeheugen en opslag op één chip plaatsen.

Ook verscheen er toen meer over het zogenoemde `Project Zen`, wat de opvolger van de Galaxy Note Edge zou zijn. Dit toestel is  volgens de geruchten minder krachtig dan de Note 5 en zou een 5,4 of 5,5 inch-scherm met gebogen randen krijgen. Daarnaast krijgt de smartphone mogelijk 16GB aan opslagruimte en een 16 en 8 megapixel-camera.

Naar verwachting worden de Samsung Galaxy Note 5 en Project Zen op de IFA onthuld. Dit evenement vindt dit jaar van 4 tot en met 9 september plaats.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: ETNews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu