‘LG Optimus G2 krijgt Snapdragon 800 en 5,5 inch full hd-scherm’

Redactie
23 juni 2013, 12:15
1 min leestijd
‘LG Optimus G2 krijgt Snapdragon 800 en 5,5 inch full hd-scherm’
LG Optimus Nexus G

De LG Optimus G2 krijgt een Snapdragon 800-chip en 5,5 inch full-hd-scherm dat de gehele voorkant van rand tot rand vult. De nieuwe smartphone zou op 7 augustus in New York worden onthuld, waarna het toestel in verkoop moet gaan.

Dat meldt TechTastic. De Optimus G2 is de opvolger van de Optimus G, het huidige vlaggenschip van LG en het neefje van de Nexus 4.

Lees verder na de advertentie.

De Optimus G2 krijgt geen fysieke schermknoppen, zoals een thuisknop of terugknop onder het scherm die je voelbaar kunt indrukken. De smartphone wordt geheel via het 5,5 inch-scherm bestuurd dat de voorkant helemaal vult. Zo oogt het scherm nog groter dan het in werkelijkheid is. De resolutie van het scherm is 1920 bij 1080 pixels.

LG Optimus G2: Snapdragon 800 en Jelly Bean

Daarnaast is het toestel voorzien van een Snapdragon 800-chip met vier 2.3GHz-cores, 2GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel-camera en Android 4.2.2 (Jelly Bean) met de eigen Optimus-interfacen van LG.

Het is nog onduidelijk wel design de LG Optimus G2 krijgt. De eerste Optimus G had eenzelfde glazen design als de Nexus 4 met een glinsterende achterkant. Dat werd door velen gewaardeerd vanwege de esthetiek, maar door velen ook als een nadeel gezien vanwege de breekbaarheid van glas.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu