Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘OnePlus 2 vertraagd door problemen Snapdragon 810’

Redactie
26 januari 2015, 8:39
1 min leestijd
‘OnePlus 2 vertraagd door problemen Snapdragon 810’

De OnePlus 2, de opvolger van de succesvolle OnePlus One, is vertraagd tot het derde kwartaal van 2015. De vertraging zou komen door problemen met de Snapdragon 810-chip.

Lees verder na de advertentie.

Er gaan al langer geruchten over oververhittingsproblemen met de nieuwe Snapdragon 810-chip van Qualcomm, die in een reeks vlaggenschepen gaat worden gebruikt. Zo zouden  verschillende fabrikanten overwegen hun smartphone later uit te brengen of een andere chip te gebruiken.

OnePlus lijkt zich op de eerste optie te beroepen. De OnePlus 2, die volgens Forbes  gewoon als een ‘2’ in plaats van ‘Two’ wordt geschreven, zou daarom pas in het derde kwartaal van 2015 – juli, augustus of september – te koop zijn.

OnePlus 2 release vertaagd

OnePlus Two

De OnePlus 2 specs bestaan volgens de geruchten uit een scherper display, hoewel het onduidelijk of OnePlus voor een scherm met een QHD-resolutie gaat kiezen. OnePlus vindt accuduur erg belangrijk, en met een zeer hoge resolutie zou de batterijduur drastisch worden verkort. Wel zou OnePlus kiezen voor een 64-bit-chip en meer softwaremogelijkheden via CyanogenMod, zoals bredere aanpassingsmogelijkheden voor het uiterlijk van je toestel.

Ook gaat het gerucht dat OnePlus zijn nieuwe smartphone voor een hogere prijs gaat verkopen.  Waar de OnePlus One met een invite vanaf 269 euro was aan te schaffen, ligt de prijs van de OnePlus 2 waarschijnlijk rond de 500 dollar. In euro`s en inclusief btw zou de adviesprijs dan uitkomen op 500 euro, bijna twee keer zoveel dus.

Laatste nieuws over OnePlus

Bron: Forbes
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu