De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Bevestigd: Pokémon GO krijgt binnenkort nieuwe Pokémon

Lars Paymans
7 december 2016, 15:10
2 min leestijd
Bevestigd: Pokémon GO krijgt binnenkort nieuwe Pokémon

Niantic heeft ongetwijfeld een grote aankondiging voorbereid, maar dankzij een gelekt intern Pokémon Go Starbucks document weten we het alvast: Pokémon GO gaat samenwerken met Starbucks om aanstaande donderdag te vieren dat er nieuwe Pokémon aan de game toegevoegd worden.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Starbucks memo verklapt nieuwe Pokémon

Het Pokémon GO Starbucks document dook op op Reddit, waar het vervolgens werd bevestigd door andere Starbucks-medewerkers. In het document is te lezen dat er op donderdag 8 december nieuwe Pokémon worden toegevoegd. Concrete informatie over welke monsters dit zijn is niet duidelijk, maar het sluit naadloos aan op alle aanwijzingen die onlangs verschenen. Zo werd er in de APK van Pokémon GO specifiek verwezen naar Pokémon uit Pokémon Gold en Silver, de tweede generatie van de zakmonstertjes.

[Update 7 december 15:10] Het hoge woord is eruit: Niantic heeft bevestigd dat nieuwe Pokémon binnenkort aan het spel toegevoegd worden. De ontwikkelaar heeft via Twitter laten weten dat meer details spoedig volgen. Op 12 december volgt meer informatie over de nieuwe Pokémon.

Pokémon GO Starbucks
Pokémon GO Starbucks

Niantic lijkt de handen ineen te slaan met Starbucks om de komst van deze update aanstaande donderdag te vieren. Daarom kreeg het personeel alvast een memo waarin staat dat er op 8 december een speciale Pokémon GO frappucino verschijnt. Een dergelijke update is natuurlijk het uitgelezen moment om een dergelijke samenwerking aan te gaan. Het toevoegen van nieuwe Pokémon is namelijk met afstand de grootste update die Pokémon Go tot nu toe heeft gekregen.

Het vangen van deze nieuwe Pokémon zal in ieder geval wat gemakkelijker gaan. Onlangs lanceerde Niantic namelijk een verbeterde versie van de Pokémon GO Nearby-functie, zodat je precies kan zien waar je een Pokémon kunt vinden zodra hij in je omgeving opgedoken is. Handig om je Pokédex nog even te vullen met wat ontbrekende Pokémon uit de eerste generatie, net voordat er aanstaande donderdag een nieuwe set bij komt.

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu