De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Tab is concurrentie voor

Redactie
30 augustus 2010, 9:07
1 min leestijd
Samsung Galaxy Tab is concurrentie voor
Teaser van Samsung Galaxy Tab

Samsung is goed bezig. Met de Samsung Galaxy Tab vult de elektronicaproducent een gat tussen de iPod Touch en de iPad. Het product met een schermgrootte van zeven inch is nog niet opgenomen in het portfolio van Apple. Waarom eigenlijk niet? Volgens een analist van Digitimes onthult Apple binnenkort de iPad Nano, een kleinere versie van de iPad. Net als de Samsung Galaxy Tab heeft deze tabletcomputer een schermgrootte van zeven inch. Maar in plaats van dat Samsung achter de feiten aanloopt, is de Galaxy Tab de concurrentie voor. De tablet-pc van Samsung ligt namelijk eerder in de winkel dan de iPad Nano.

In het artikel van de Taiwanese krant Digitimes staat dat Samsung met de Galaxy Tab de pijlen richt op Apple’s iPad Nano en niet op de huidige iPad. De iPad Nano verschijnt eind dit jaar of begin 2011 en krijgt een A9-processor en weegt 500 gram. De resolutie van het scherm is 1024 bij 768 pixels. De Samsung Galaxy Tab ligt volgens de geruchten al in september of oktober in de winkel.

Lees verder na de advertentie.

Als de Samsung Galaxy Tab geen directe concurrent wordt van de iPad, welke tabletcomputer wordt dat dan wel? Waarschijnlijk de Toshiba Folio 100, een tabletcomputer met een scherm van tien inch en een scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels. In deze tablet-pc zit een indrukwekkende NVIDIA Tegra 2-processor.

Tijdens de IFA in Berlijn worden de eerste belangrijke tabletcomputers met Android onthuld. Natuurlijk zijn er al wat Chinese tablet-pc’s in omloop, maar wij hebben meer zin in de Galaxy Tab en de Folio 100!

Via: Softpedia

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu