De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony introduceert goedkope Xperia E met Android 4.1 Jelly Bean

Redactie
6 december 2012, 8:44
1 min leestijd
Sony introduceert goedkope Xperia E met Android 4.1 Jelly Bean

Sony gaat begin 2013 een nieuwe goedkope Android-smartphone met Android 4.1 Jelly Bean op de markt brengen. De Xperia E komt in een standaard- en dualsim-versie en heeft een Qualcomm Snapdragon 1Ghz processor, 512MB werkgeheugen, 3.5 inch scherm met een resolutie van 320 bij 480 pixels en een 3.2 megapixelcamera. “Consumenten die een betaalbare Android-smartphone zoeken en tegelijkertijd de functies van een high-end smartphone willen hebben, moeten zeker naar de Xperia E kijken”, aldus Calum MacDougall, directeur Xperia Marketing bij Sony.

De Xperia E biedt HD Voice met ruisonderdrukking en de zeer mooi Walkman-app. Daarnaast kan de smartphone via DLNA met tv’s, pc’s en tablets worden verbonden. Het toestel komt in drie kleuren: wit, zwart en roze/rood. De Xperia E weegt 115 gram en heeft een standby-tijd van 530 uur.

Lees verder na de advertentie.

Hoe hoog het prijskaartje van de Xperia E wordt, is nog niet bekend. Sony hamert op het gegeven dat de smartphone ‘betaalbaar’ wordt, hoewel dit een erg subjectief begrip is.

Heeft dit artikel je geholpen?
Sony Xperia E
Sony Xperia E

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu