‘Sony Xperia P2 krijgt high-end-hardware en gebolde achterkant’

Redactie
27 april 2015, 13:51
1 min leestijd
‘Sony Xperia P2 krijgt high-end-hardware en gebolde achterkant’

Sony werkt aan de Xperia P2, de opvolger van de Xperia P uit 2012. Het middenklassetoestel wordt met de tweede versie mogelijk een high-end-smartphone met krachtige specificaties en een nieuw design.

Lees verder na de advertentie.

Dat blijkt uit een foto en de specificaties van de Xperia P2, die door de Chinese website cnBeta zijn gelekt. De foto laat een ontwerptekening van de aankomende smartphone zien, waarbij de achterkant licht gebold is. De huidige Xperia-toestellen hebben juist veelal een platte achterkant.

Dit zijn de  Xperia P2 specs

Volgens de geruchten krijgt de Xperia P2 een 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie,  Qualcomm Snapdragon 810-chip met een 1,9Ghz octacore-processor die 64-bit ondersteunt en 3GB aan werkgeheugen. De interne opslag van het toestel is 32GB groot.

Titlasdasd
Xperia P2 specs

Verder is de smartphone naar verluidt voorzien van een 4240 mAh-accu, die genoeg energie moet bieden gecombineerd met het 5,2 inch-scherm en de full-hd-resolutie. Foto’s schiet het toestel met een 12,1 en 5,1 megapixel-camera. Op het dunste punt is de Xperia P2 zo’n 8,9 millimeter dik, waarmee het toestel een forse jongen is.

Over de prijs en Europese releasedatum is vooralsnog niets bekend.

Laatste nieuws over Sony

Bron: cnBeta
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu