Ziggo Go-app voor Android TV in de maak, testversie snel beschikbaar

Thomas Haenen
14 november 2018, 9:29
2 min leestijd
Ziggo Go-app voor Android TV in de maak, testversie snel beschikbaar

Binnenkort kun je de Ziggo Go-app eindelijk ook voor Android TV downloaden. Een testversie van de app is binnenkort beschikbaar voor een kleine groep gebruikers.

Ziggo Go Android TV-versie in de maak

Formule 1, Ziggo Sport of gewoon een tv-programma kijken op je televisie? Straks heb je er geen Horizon-box meer nodig. De provider werkt namelijk aan een Android TV– en Fire TV-versie van de Ziggo Go-app. Daarmee kun je live vrijwel alle grote zenders streamen, of shows van de afgelopen dagen terugkijken.

Actieve leden van de Ziggo-community kunnen zich nu aanmelden voor een testversie van de nieuwe apps. De enige vereiste is dat je een apparaat met Android TV hebt, zoals een Nvidia Shield of een televisie van Philips of Sony. Klanten van de provider kunnen zich vervolgens aanmelden via dit formulier.

Ziggo Go Android TV-app

Na afloop van de test brengt Ziggo de definitieve versie van de app uit. Hoe lang dat echter duurt, is onbekend. Er is op dit moment nog geen releasedatum voor de Ziggo Go-app voor Android TV, zo laat een woordvoerder van de provider aan Tweakers weten.

→ Lees ook: Waarom je niet Horizon Go, maar Ziggo Go moet downloaden

Ziggo Go: kijk live tv, of on-demand films en series

Met Ziggo Go is het makkelijk om live televisie te kijken. Mits je gewenste zender in je pakket zit natuurlijk. Tevens is het mogelijk om programma’s terug te kijken, tot en met zeven dagen geleden. De app heeft ook een uitgebreid on demand-aanbod. Dit aanbod wordt onderverdeeld in verschillende categorieën. Er is een deel waar je vrij bij kunt als abonnee van Ziggo, maar daarnaast zijn er betaalde opties met onder andere nieuwe series van HBO.

Ben je op zoek naar de Ziggo Go-app voor Android-smartphones en -tablets, dan vind je die via onderstaande link in de Play Store. De app is gratis, een abonnement op de tv-diensten van Ziggo is wel vereist om iets te kijken. Ziggo Go werkt op alle toestellen met Android 4.3 of nieuwer en neemt 79MB opslagruimte in.

Download Ziggo Go in Google Play (gratis)

Bron: Tweakers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu