Vodafone Topdeal: De Samsung A52s tijdelijk extra scherp geprijsd!

Nothing Phone (1)

Let op: op moment van schrijven is de Nothing Phone (1) nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is dan ook gebaseerd op betrouwbare geruchten en lekken. Na de officiële presentatie werkt Android Planet deze pagina bij met alle informatie, inclusief de prijs- en releasedetails.

Nothing is relatief jong merk, dat momenteel enkel draadloze oortjes verkoopt. Volgens meerdere geruchten komt de fabrikant binnenkort met zijn eerste smartphone: de Nothing Phone (1). Op deze pagina lees je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Een baanbrekende smartphone, of toch niet?

De Nothing Phone (1) wordt al maanden gehyped door Nothing-baas en voormalig OnePlus-CEO Carl Pei. Volgens hem is de Phone (1) “een smartphone zoals we die nog nooit gezien hebben”. Dat klinkt dus veelbelovend. Gelekte informatie over het toestel wijst echter op een relatief doorslag midrange-toestel.

Zo draait de Phone (1) waarschijnlijk op een Snapdragon 778G-chip van Qualcomm, die we kennen van middenklasser-toestellen als de Samsung Galaxy A52s. Aan de voorkant vinden we naar verluidt een 6,43 inch-amoled-scherm met een full hd-resolutie en 90Hz-ververssnelheid. Dat is prima, maar alles behalve baanbrekend.

Nothing Launcher
Nothing OS, waarop de Nothing Phone (1) zal draaien

De Nothing Phone (1) krijgt volgens de geruchten een 50 megapixel-hoofdcamera, 8 megapixel-groothoeklens en extra 2 megapixel-camera waarmee gebruikers waarschijnlijk macrofoto’s kunnen vastleggen.

Alles draait om de software

De Nothing Phone (1) zal draaien op een aangepaste versie van Android, die Nothing OS heet. Het merk lijkt er zelf enorm enorm trots op te zijn. We weten nog niet precies welke functies Nothing OS krijgt, maar we kregen wel al een voorproefje van het uiterlijk. De software ziet er futuristisch uit, met veel grijstinten, een bijzonder lettertype en nieuwe icoontjes.

Wil je een uitgeklede versie van Nothing OS alvast uitproberen op je eigen telefoon? Dat kan – mits hij op Android 11 of nieuwer draait. Je installeert hiervoor de Nothing Launcher in de Play Store.

Prijzen en beschikbaarheid

We weten op dit moment nog niets over de prijzen en beschikbaarheid van de Nothing Phone (1). Ook is er nog niets bekend over een eventuele aankondiging. Zodra we meer weten werkt Android Planet deze pagina zo snel mogelijk bij.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Nothing Phone (1)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's